Våra kliniker går samman till AniCura Sweden AB

Vi vill informera våra kunder att från och med den 6 oktober 2023 kommer alla AniCura-kliniker i Sverige att gå samman till AniCura Sweden AB. Läs mer

Östergötland

AniCura Djurdoktorn i Linköping

Vi är den lilla kliniken med det det stora hjärtat och vi gör allt vi kan för att just du och ditt djur ska få den behandling ni är värd! Här har du möjlighet att få träffa din egna veterinär. Vi har bred kunskap inom tand, kirurgi och internmedicin.

För djurägare

Välkommen till AniCura Djurdoktorn i Linköping

Boka tid nu

Kontakt

013-27 08 97

djurdoktorn@anicura.se

Bonnorpsgatan 2, 58273 Linköping

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Vi är den lilla kliniken med det det stora hjärtat

Vi är den lilla kliniken med det det stora hjärtat och vi gör allt vi kan för att just du och ditt djur ska få den behandling ni är värda! Här har du möjlighet att få träffa din egna veterinär som följer er genom hela behandlingen eller utredningen.

På AniCura Djurdoktorn i Linköping har vi många duktiga kollegor och vi har bred kunskap inom tand, kirurgi och internmedicin. Det gör att vi kan ta emot de flesta patienter och låta dem stanna hos oss under hela processen. Behöver vi mer hjälp så har vi ett nära samarbete tillsammans med våra vänner på AniCura Norsholms Djursjukhus och AniCura Jägarvallens Djursjukhus. Vårat stora mål är att i Östergötland kunna ge er djurägare den bästa möjliga veterinärvården med stor kunskap och tillgänglighet -  tillsammans. 

Kika in i vår butik

Hos oss på AniCura Djurdoktorn i Linköping hittar ni foder från Hill’s, Specific, Royal Canin. Vi har även ett varierande sortiment av djurvårdsartiklar och kosttillskott.

Oavsett om ni behöver foder för vuxna, unga, kastrerade eller sjuka djur hjälper vi er med att hitta rätt foder. Är det något foder ni saknar kan vi självklart beställa hem det åt er. 

Du är välkommen in att väga ditt djur och passa gärna på att be om hjälp angående kostrådgivning till din hund eller katt.
Har ni problem med vikten (för smal, lagom eller lite mycket hull) är ni varmt välkomna att komma förbi så hjälper vi er. 

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.