Betalning

Betalning för ditt besök sker när besöket är avslutat och behandlingen avklarad. Hos oss på AniCura Kumla Djursjukhus kan du betala med kort eller Swish. Vi har tyvärr inga möjligheter att fakturera. Vi erbjuder delbetalning via Human Finans. Om du har ditt djur försäkrat betalar du i normalfallet till djursjukhuset och skickar själv kvittot till försäkringsbolaget. Vi kan också hjälpa till att skicka på direktreglering mot en avgift.

Vi är ett kontantfritt djursjukhus

2021 blev vi ett kontaktfritt djursjukhus och vi tar därför inte emot kontanter. Det går bra att betala med kort eller Swish. 

Direktreglering

Om ditt djur är försäkrat kan vi hjälpa dig att göra en direktreglering, under förutsättning att det är kontorstid och försäkringsbolagen är öppna. Direktreglering innebär att du betalar din del till oss, dvs. den fasta och ev. den rörliga självrisken samt de kostnader som inte försäkringen ersätter. Försäkringsbolaget ersätter sedan oss för de kostnader som din försäkring täcker och du slipper ligga ute med pengar. För att kunna göra detta behöver vi ditt djurs försäkringsnummer. Vid direktreglering tillkommer en administrationsavgift på 200 kronor.

Faktura eller delbetalning med Svea Bank

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. Vår delbetalning gör det möjligt för dig att själv bestämma en betalningstakt som passar dig.

Så funkar det:

  1. Ansök om faktura eller delbetalning i kassan på din klinik eller via denna länk.
  2. Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt. En godkänd ansökan är giltig i 90 dagar. 
  3. Signera köpet med Mobilt BankID

Räkneexempel

En uppläggningsavgift på 395 kr samt en administrativ avgift på 45 kr/ månad tillkommer. Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 9,06 %.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:

  • Vara minst 18 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Skriven i Sverige sedan minst ett (1) år

Faktura eller delbetalning genom Svea Bank

Ansök är

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.