Betalning

Alla besök betalas vid besökets slut eller, för inneliggande patienter, i samband med hemgång. Vi tar emot alla vanligt förekommande betalkort utom American Express. Vi är en kontantfri klinik och vi tar även emot betalning via Swish.

Vi hjälper till med direktreglering på plats

Om ert djur är försäkrat kan vi hjälpa till med direktreglering. Det innebär att vi skickar fakturan till försäkringsbolaget så att ni endast betalar självrisken. Vi tar ut en avgift för att direktreglera. Alternativt betalar ni hela summan hos oss och kontaktar själva försäkringsbolaget för ersättning. Observera att din försäkring kanske inte täcker alla typer av behandlingar så var någa med att kolla upp vad som gäller innan ditt besök. 

Faktura eller delbetalning genom Svea Bank

När kostnaden är oväntad eller försäkringen kanske inte täcker allt är det bra att kunna betala med faktura eller att dela upp sin betalning. Vår delbetalning gör det möjligt för dig att själv bestämma en betalningstakt som passar dig.

Så funkar det:

  1. Ansök om faktura eller delbetalning i kassan på din klinik eller via denna länk.
  2. Kreditansökan görs direkt och du får svar lika snabbt. En godkänd ansökan är giltig i 90 dagar. 
  3. Signera köpet med Mobilt BankID

Räkneexempel

En uppläggningsavgift på 395 kr samt en administrativ avgift på 45 kr/ månad tillkommer. Effektivränta på beviljat belopp 20,000 kr är 9,06 %.

För att beviljas kredit måste du uppfylla basvillkoren:

  • Vara minst 18 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Skriven i Sverige sedan minst ett (1) år

Faktura eller delbetalning genom Svea Bank

Ansök är

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.