Kontakt och öppettider

Kontakt

0150-528 80

katrineholm@anicura.se

Rosenholmsvägen 3, 641 93 Katrineholm

Vägbeskrivning

För djurägare

 • Av- och ombokning måste göras senast 12h innan ditt bokade besök. 

  Vi har stor efterfrågan på tider. Om ni måste avboka eller omboka er tid skall detta göras senast 12 timmar före bokad tid. Avbokning kan göras på telefonnummer 0150-528 80 klockan 07:30-17:00 eller via mail dygnet runt till katrineholm@anicura.se 

  Sent avbokat besök eller uteblivet besök debiteras 450kr. 

För veterinärer

 • AniCura Djurkliniken i Katrinegilm tar emot patienter från andra veterinärer och kliniker för vidare utredningar, behandlingar och operationer. Vi är extra duktiga på tänder, ögon och exotiska djur. 

  För att vi ska kunna hantera din remiss på bästa sätt behöver vi utöver remissen få djurets fullständiga journalkopia med eventuella provsvar, rtgbilder etc. (röntgenbilder som skickas till oss bör vara i DICOM format för att vi ska kunna hantera bilderna). Glöm inte skicka med djurägarens uppgifter så att vi kan nå djurägaren för information och tidsbokning.

  Alla remisser skickas till oss via mail på katrineholm@anicura.se 

  Observera att vid brådskande remisser vänligen kontakta oss via telefon innan ni skickar en remiss.

För djurägare

Välkommen till AniCura Djurkliniken i Katrineholm

Boka nu
För veterinärer

Remittera en patient

Fria veterinärbesök i vår app!

Vård när och var du vill. Appens veterinärer finns tillgängliga för dig och ditt djur alla dagar kl. 7-22. Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla djur, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.