Våra kliniker går samman till AniCura Sweden AB

Vi vill informera våra kunder att från och med den 6 oktober 2023 kommer alla AniCura-kliniker i Sverige att gå samman till AniCura Sweden AB. Läs mer

Strängnäs

AniCura Strängnäs Djurklinik

Vi kan hjälpa till med de flesta sjukdomsproblem som drabbar hundar och katter och arbetar även med förebyggande hälsovård. Hos oss finns välutbildad och engagerade medarbetare. Vi erbjuder bland annat ultraljud, röntgen samt utför ett flertal blodanalyser. Vi har även välutrustade operations- och tandavdelningar.

För djurägare

Välkommen till AniCura Strängnäs Djurklinik

Boka nu

Kontakt

0152-104 94

strangnas@anicura.se

Annebergsvägen 4 b, 645 41 Strängnäs

Vägbeskrivning
För veterinärer

Remittera en patient

Skapa remiss

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Välkommen till vår fina och trevliga djurklinik

Den 20 mars 2017 öppnade vi upp dörrarna i den nya fräscha lokalen på Annebergsvägen 4B i Strängnäs. Genom ökad specialisering och bredd kan vi ta emot patienter och bidra till att fler djur mår bättre på både lång och kort sikt. Idag är vi ca 20 medarbetare som arbetar med inrikting på kattens och hundens sjukdomar.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Datum för ögonlysning 2023

  • Hjärt och buk-ultraljud under våren

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.