Strängnäs

AniCura Strängnäs Djurklinik

Vi kan hjälpa till med de flesta sjukdomsproblem som drabbar hundar och katter och arbetar även med förebyggande hälsovård. Hos oss finns välutbildad och engagerade medarbetare. Vi erbjuder bland annat ultraljud, röntgen samt utför ett flertal blodanalyser. Vi har även välutrustade operations- och tandavdelningar.

För djurägare

Välkommen till AniCura Strängnäs Djurklinik

Boka nu

Kontakt

0152-104 94

Annebergsvägen 4 b, 645 41 Strängnäs

Vägbeskrivning

Valpvaccination 250 :- (ord pris 650 :- )

1–31 maj har vi erbjudande på grundvaccinationen för din valp som är 12–13 veckor eller ca 1 år. För att ta del av erbjudandet önskar vi att du går med i vår digitala valpskola anicura.se/valpar och visar upp din registrering i receptionen när du kommer på ditt bokade besök. Erbjudandet gäller ej vaccination av valpkull och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Välkommen till vår fina och trevliga djurklinik

Den 20 mars 2017 öppnade vi upp dörrarna i den nya fräscha lokalen på Annebergsvägen 4B i Strängnäs. Genom ökad specialisering och bredd kan vi ta emot patienter och bidra till att fler djur mår bättre på både lång och kort sikt. Idag är vi ca 20 medarbetare som arbetar med inrikting på kattens och hundens sjukdomar.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Datum för ögonlysning och ögonundersökningar 2024

  • Hjärt och buk-ultraljud 2024 2024

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.