Stockholm

AniCura Roslagens Smådjursklinik

AniCura Roslagens Smådjursklinik är en modern, personlig smådjursklinik med bra läge i Norrtälje. Vi erbjuder bred medicinsk kompetens, moderna lokaler med senaste utrustning och generösa öppettider.

För djurägare

Välkommen till AniCura Roslagens Smådjursklinik

Boka tid nu

Kontakt

010-147 90 00

roslagens@anicura.se

August Strindbergs gata 19, 761 46 Norrtälje

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

För oss är det en självklarhet att placera djurets bästa i första rummet

Vi erbjuder allmän veterinärvård, akutsjukvård, förebyggande hälsovård och kostrådgivning. Här finns även avdelningar för tand, operation och ett eget laboratorium.  

Vårt mål är att erbjuda bra djursjukvård i Roslagen genom lokal närvaro, kompetens, tillgänglighet och engagemang. Vår personal är välutbildad, många med spetskompetens inom sina områden. Tillsammans har vi en lång och gedigen djurerfarenhet – som djurägare, uppfödare eller tränare. För oss är det en självklarhet att placera djurets bästa i första rummet.

Vision och värderingar

Vår vision är att erbjuda en högkvalitativ och personlig vård.

Det gör vi genom att värna om vår personal med samma omsorg som vi värnar om patienterna. När våra medarbetare är motiverade och trygga i sin roll får djuret bästa möjliga vård och omsorg. Vi vill vara en naturlig samlingsplats för djurägarna genom att erbjuda såväl veterinärvård som utbildning, stöd och kostrådgivning.

Vi arbetar aktivt för att minska stressen för djuret vid ett besök hos oss, det gör vi genom att skilja hundar och katter åt i reception/väntrum och genom separata undersökningsrum och vårdavdelningar för katter och hundar.

Cat Friendly Clinic

I oktober 2015 blev vi certifierade som Cat Friendly Clinic (Kattvänlig klinik) nivå Silver. Det är en internationell kvalitetsstämpel för djursjukhus och kliniker som har anpassat sin verksamhet och utbildat sin personal för att kunna ta hand om och bemöta katter på bästa sätt. Läs mer om vad Cat Friendly Clinic innebär på www.icatcare.org

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Från 4e mars: Ett telefonnummer för hela AniCura Stockholm

  • Vi har flyttat

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.