Skåne

AniCura Djursjukhuset i Hässleholm

Vård som präglas av omtanke och omsorg för patienter och deras ägare. Det är vad du får när du tar ditt djur till Djursjukhuset i Hässleholm. För hundar och katter bedriver vi djursjukvård av hög kvalitet och enligt väl beprövade behandlingsmetoder.

För djurägare

Välkommen till AniCura Djursjukhuset Hässleholm

Boka tid nu

Kontakt

0451-846 00

Stjärnfallsvägen 9, 281 43 Hässleholm

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Vård som präglas av omtanke och omsorg för patienter och deras ägare.

Det är vad du får när du tar ditt djur till Djursjukhuset i Hässleholm. För hundar och katter bedriver vi djursjukvård av hög kvalitet och enligt väl beprövade behandlingsmetoder.

Därför väljer ett stort antal djurägare från Skåne, Blekinge och södra Småland att komma hit när deras djur är i behov av vård. På Djursjukhuset i Hässleholm har vi bedrivit kvalificerad djursjukvård sedan 1988. Totalt är vi ca 80 anställda. Vi utvecklar kontinuerligt vår kompetens, teknik och faciliteter. Hos oss pågår ett målmedvetet utvecklingsarbete och kvalitetssatsning på djursjukhuset som syftar till att göra Hässleholm till ett av de främsta djursjukhusen i Norden!

Stor vikt läggs på omsorg och omtanke om våra patienter och deras ägare. Vården ska hålla hög kvalitet och bedrivas med välbeprövade metoder. Djursjukhuset kan även erbjuda foder av hög kvalitet för såväl friska djur som för djur med speciella krav på foder för olika sjukdomstillstånd.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Sommaruppehåll för drop-in vaccination, v27-32!

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Aktuellt

  • Årets blodgivarhund 2024

    En blodtransfusion kan vara livsavgörande för en skadad eller akut sjuk hund. Därför är behovet av blodgivande hundar stort – och det behövs fler hundar som kan hjälpa till att rädda liv. AniCura utser för femte året i rad Årets Blodgivarhund för att uppmärksamma de hjältar som varje dag räddar liv.
    Läs mer om detta

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.