Skåne

AniCura Veterinärhuset Ängelholm

Veterinärklinken med Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar i Ängelholm. Med resurser och kompetens som på ett stort djursjukhus, med ett behagligt tempo och mer personlig atmosfär. Genom varmt bemötande, rutin och kompetens i familjär miljö ser vi till att djuren alltid är i goda händer. Varmt välkommen!

För djurägare

Välkommen till AniCura Veterinärhuset Ängelholm

Boka tid nu

Kontakt

0431-448 899

Kristianstadsgatan 1, 262 71 Ängelholm

Vägbeskrivning
För veterinärer

Remittera en patient

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Hos oss är du och din fyrfota vän i trygga händer.

På AniCura Veterinärhuset Ängelholm arbetar välutbildad personal med långvarig erfarenhet från några av landets största djursjukhus.Kliniken är medelstor med en familjär känsla och hög kompetens. På kliniken arbetar för närvarande 15 medarbetare.Trots sin ringa storlek är kliniken mycket välutrustad och vi har en hög kunskapsnivå bland medarbetarna. Det för AniCura utmärkande målinriktade kvalitetsarbete bedrivs även på AniCura Veterinärhuset Ängelholm. 

Kika in i vår butik

I direkt anslutning till väntrummen och receptionen finns vår butik. På Anicura Veterinärhuset Ängelholm har vi noga utvalda produkter som vi känner oss säkra med och kan tänkas använda själva.

Vi är återförsäljare av hund- och kattfoder från Hill´s, Royal Canin och Specific. Våra duktiga kostrådgivare hjälper dig att hitta rätt foder till just ditt djur. Det finns fodertyper för alla stadier i ditt djurs liv. Det finns även ett stort urval medicinska foder som hjälper till att lindra, bota eller förebygga specifika sjukdomstillstånd eller komplettera behandlingar. Saknar du någon fodersort? Säg till oss så beställer vi hem det till dig. 

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Nu har vi öppnat vår ONLINEBOKNING!

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.