Östergötland

AniCura Jägarvallens Djursjukhus

Vi strävar alltid efter att ge ditt djur bästa möjliga vård. Vi är måna om att du som kund ska känna dig trygg med att vi vill göra det som är bäst för dig och ditt djur och lägger lite extra fokus på bland annat akut djursjukvård. Hos oss hittar du en av Östergötlands akutvårdsmottagningar för djur, med tillgänglighet såväl vardagar som helger samt bemannad vårdavdelning dygnet runt.

För djurägare

Välkommen till AniCura Jägarvallens Djursjukhus

Boka tid nu

Kontakt

013-212510

Jägarvallsvägen 2, 584 22 Linköping

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

AniCura Jägarvallens Djursjukhus har sedan 1969 haft en djursjukvård präglad av personlig service, kompetens och kvalitet. Vi är idag ca 35 anställda med bred kompetens inom veterinärmedicin. 

Vi strävar alltid efter att ge ditt sällskapsdjur bästa möjliga vård. Vi är måna om att du som kund ska känna dig trygg med att vi vill göra det som är bäst för dig och ditt djur. Vi tror på en bra kommunikation med våra kunder, för att ge den kunskap som behövs så att du som djurägare ska kunna fatta rätt beslut angående den vård ditt djur behöver.

Veterinärer och övrig djurhälsopersonal utbildas kontinuerligt inom olika inriktningar för att djursjukhuset ska kunna erbjuda en stor bredd och en högkvalitativ djursjukvård.

Vårt team består av veterinärer, djursjukskötare, djurvårdare och övrig personal som brinner för djursjukvården. 

Vi hälsar gamla och nya patienter välkomna!

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Information inför sommaren 2024

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.