Östergötland

AniCura Jägarvallens Djursjukhus

Vi strävar alltid efter att ge ditt djur bästa möjliga vård. Vi är måna om att du som kund ska känna dig trygg med att vi vill göra det som är bäst för dig och ditt djur och lägger lite extra fokus på bland annat akut djursjukvård. Hos oss hittar du en av Östergötlands akutvårdsmottagningar för djur, med tillgänglighet såväl vardagar som helger samt bemannad vårdavdelning dygnet runt.

För djurägare

Välkommen till AniCura Jägarvallens Djursjukhus

Boka tid nu

Kontakt

013-212510

jagarvallen@anicura.se

Jägarvallsvägen 2, 584 22 Linköping

Vägbeskrivning
För veterinärer

Remittera en patient

Skapa remiss

50% rabatt på en allmän veterinärundersökning för din seniora hund eller katt

Missa inte tillfället att ligga steget före i upptäckten av åldersrelaterade symptom. I en allmän veterinärundersökning ingår en yttre undersökning av djuret, tandkoll, lyssna på hjärta, hullbedömning, bedömning av djurets allmäntillstånd och utvärdering av djurets rörlighet. För denna typ av bokning välkomnar vi alla katter från 10 år och hundar från 7 år. Regelbundna kontroller hjälper till med att upptäcka sjukdomar i ett tidigt skede. Erbjudandet gäller 1-28 mars.

AniCura Jägarvallens Djursjukhus har sedan 1969 haft en djursjukvård präglad av personlig service, kompetens och kvalitet. Vi är idag ca 35 anställda med bred kompetens inom veterinärmedicin. 

Vi strävar alltid efter att ge ditt sällskapsdjur bästa möjliga vård. Vi är måna om att du som kund ska känna dig trygg med att vi vill göra det som är bäst för dig och ditt djur. Vi tror på en bra kommunikation med våra kunder, för att ge den kunskap som behövs så att du som djurägare ska kunna fatta rätt beslut angående den vård ditt djur behöver.

Veterinärer och övrig djurhälsopersonal utbildas kontinuerligt inom olika inriktningar för att djursjukhuset ska kunna erbjuda en stor bredd och en högkvalitativ djursjukvård.

Vårt team består av veterinärer, djursjukskötare, djurvårdare och övrig personal som brinner för djursjukvården. 

Vi hälsar gamla och nya patienter välkomna!

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Vi söker en Leg. Djursjukskötare

  • Vi söker blodgivare

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.