Nättraby

AniCura Blekinge Smådjursklinik

Det är inte alltid så lätt att bedöma sitt husdjurs hälsotillstånd. Hos oss kan du få svar - vi tar alla frågor, krämpor och bekymmer på största allvar. Den breda och långa erfarenheten hos våra veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare i kombination med modern utrustning och ändamålsenliga lokaler borgar för service, förtroende och vårdkvalitet utöver det vanliga.

För djurägare

Välkommen till Blekinge Smådjursklinik

Boka tid nu

Kontakt

0455-499 10

Handelsvägen 8, 373 30 Nättraby

Vägbeskrivning

Valpvaccination 299 :- (ord pris 550 :- )

Vi har valpmånader maj - juli! Det innebär fina erbjudanden för dig och din valp, rabatt på vaccination, kloklippning och 15% rabatt på allt valpfoder. Erbjudandet gäller ej vaccination av valpkull och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Vi behandlar alla sorters smådjur

Här arbetar veterinärer med bred och lång erfarenhet tillsammans med djursjukskötare och djurvårdare i kombination med modern utrustning och ändamålsenliga lokaler. Vi erbjuder service, förtroende och vårdkvalitet utöver det vanliga. 

Djur och djurägare är alltid välkomna till oss. Vi behandlar alla sorters smådjur, hundar, katter, sköldpaddor, reptiler och burfåglar, liksom kaniner, marsvin och andra gnagare. I den händelse djuret kräver specialistvård vänder vi oss – givetvis i nära samråd med djurets ägare – till det djursjukhus eller den specialist vi anser vara lämpligast.

Hos oss utrustning för tandröntgen, ultraljud och ett laboratorium för provtagning. Som en av få veterinärkliniker i regionen kan vi dessutom utföra avancerade tarmutredningar med både endoskopi och gastroskopi.

I väntrummet på AniCura Blekinge Smådjursklinik möts du av vår välsorterade butik med ett stort urval av marknadens bästa hund- och kattfoder, både friskfoder och medicinska foder. I vårt sortiment finns också en mängd djurvårdsartiklar som schampon, öron- och ögonrengöring, klotänger, kattsand, leksaker m.m.

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.