Uddevalla

AniCura Bohusläns Djursjukhus

När ditt djur inte mår bra vet vi hur plågsamt det är även för dig. Våra hundar och katter är familjemedlemmar. Självklart vill vi att de skall må så bra om möjligt och deras välmående är därför högt prioriterad. Med avancerad teknik, modern utrustning och erfaren personal har vi mycket bra förutsättningar att ställa en korrekt diagnos på ditt djur. Vi utför det mesta inom bland annat kirurgi, medicinska utredningar och tandvård.

För djurägare

Välkommen till AniCura Bohusläns Djursjukhus

Boka tid nu

Kontakt

0522-81770

Bastiongatan 26, 451 50 Uddevalla

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Med avancerad teknik, modern utrustning och erfaren personal har vi mycket bra förutsättningar att hjälpa ditt djur.

Vår klinik hittar du på Bastiongatan 26 i Uddevalla. Vi har haft samma adress sedan 1998. Vi har tidigare hetat Uddevalla Smådjursklinik och mellan 2008-2018 Bohusläns Smådjursklinik.

Vi har sedan 2018 fått äran att tillhöra AniCura, bestående av noga utvalda kliniker och djursjukhus. 

När ditt djur inte mår bra vet vi hur plågsamt det är även för dig. Våra hundar och katter är familjemedlemmar. Självklart vill vi att de ska må så bra om möjligt. Deras välmående är därför högt prioriterad. Med avancerad teknik, modern utrustning och erfaren personal har vi mycket bra förutsättningar att hjälpa ditt djur. Vi utför det mesta inom bl.a. kirurgi, medicinska utredningar och tandvård.

Om vi mot förmodan inte kan hjälpa dig ser vi till att du får hjälp av ett större djursjukhus där vi är säkra på att du får den hjälp du och ditt djur behöver.

På djursjukhuset arbetar ett kompetent team av veterinärer och djursjukskötare. Vi har även ett laboratorium med biomedicinska analytiker.

Varmt välkomna till oss med din familjemedlem!

Vår uppgift är att se till att du och ditt djur får bästa tänkbara omhändertagande då ni kommer till oss. För att besöket ska bli så bra som möjligt ber vi dig tänka på några saker som finns sammanfattade här nedan. 

  • När du kommer till oss är det viktigt att du anmäler din ankomst så vi vet att du har kommit med ditt djur. 
  • Ha ditt djur i koppel eller i bur både inomhus och utomhus på hela djursjukhusets område.
  • Har du ett djur med hosta, diarré, kräkning eller klåda ber vi dig att behålla ditt djur i bilen/utanför till dess att du har fått prata med våra receptionister.
  • Respekterar våra åtskilda katt och hundväntrum.
  • Om ditt djur är försäkrat är det bra om du har med gällande försäkringspapper där försäkringsnummer framgår. Där står hur mycket ni har i självrisk, samt vilken procentsats ni har som rörlig självrisk.
  • Stamtavla behövs inför besiktning, vaccination och höftledsröntgen.
  • Du kan betala via betalkort eller Swish, vi erbjuder enbart faktura genom SVEA-ekonomi. Vi är en kontantfri klinik.
  • Tänk på att avboka ert besök om ni får förhinder. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid. Uteblivet besök debiteras.

Akutbesök

Vi har en öppen akutmottagning måndag - fredag. På vår akutmottagning ges möjlighet till veterinärbesök samma dag. Ring oss alltid innan du kommer in med ett skadat eller sjukt djur. 

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Nu välkomnar vi fler sorters djur!

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.