Kalmarsund

AniCura Borgholms Djurklinik

Vi jobbar bland annat med förebyggande vård och gör de flesta vårdingrepp som inte kräver övernattning. Vi har flera narkosplatser, operationssal, röntgen och tandutrustning för vård av tänder. I ett av våra fyra mottagningsrum går du in i en separat ingång om ditt djur har misstänkt smitta, till exempel hosta, klåda eller diarré.

För djurägare

Välkommen till AniCura Borgholms djurklinik

Boka tid nu

Kontakt

0485-124 40

borgholm@anicura.se

Sandgatan 57, 387 35 Borgholm

Vägbeskrivning

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

Här finns gott om utrymme för våra patienter och kunder

AniCura Borgholms Djurklinik finns på Öland och är en välutrustad klinik där vi erbjuder många undersökningar och behandlingar. Här finns även en välsorterad butik där vi säljer foder och tillbehör till sällskapsdjur. 

Vi jobbar mycket med preventiv vård för att förebygga sjukdom t.ex. hälsokontroller, höftledsröntgen, vaccinationer och tandstenstagningar. Personalen är väl utbildade inom nutrition och hjälper dig gärna med ett rekommendera foder som passar just din hund eller katt.

Vi har ett laboratorium och röntgenutrustning vilket möjliggör många förekommande undersökningar och därefter behandlingar. Vi har även möjlighet att utföra operationer och tandbehandlingar som inte kräver att din hund eller katt behöver stanna över natten. Detta kan exempelvis vara kastrationer, operation av mindre knölar eller akuta sårskador. Om det skulle krävas mer avancerad behandling eller eftervård än vad vi har möjlighet att erbjuda på kliniken så samordnar vi detta med AniCura Kalmar Djurklinik.

Vår historia

1996 öppnades Borgholms Veterinärpraktik i centrala Borgholm som en filial till Läckeby Djursjukhus.

Sedan maj 2008 heter vi Borgholms Djurklinik och finns i betydligt större lokaler på Sandgatan i före detta Glasbrukets lokaler. Här finns gott om utrymme för våra patienter och kunder. Vi har även en välsorterad butik där du kan hitta foder av hög kvalité och andra tillbehör till ditt djur. Sedan 2012 är vi en del av AniCura.

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.