Vägen utanför kliniken är tillfälligt avstängd

Tag avfart 136 (Folkparksmotet) från E18. Kör mot sjukhuset, vänster mot sjukhuset vid rödljusen, därefter direkt vänster igen in på Tegnérgatan, håll vänster där vägen delar sig. Åk under bron och direkt efter har ni AVC på höger sida. Se karta över tillfällig vägbeskrivning

Katinka Hvitman-Graflund
Leg. Veterinär med specialistkompetens

Katinka Hvitman-Graflund

Legitimerad veterinär
Leg. Veterinär med specialistkompetens

Katinka Hvitman-Graflund

Legitimerad veterinär

Specialitet

  • Dermatologi
  • Gastroenterologi
  • Antibiotikaresistens och hygienrutiner inom veterinärmedicin

Utbildning

  • Veterinärexamen 2001
  • Specialistkompetens i hunden och kattens sjukdomar 2007
 
Under veterinärutbildningen arbetade jag de första åren extra som djursjukvårdare och de sista två åren som tillförordnad veterinär på Gästrike Djurklinik under Håkan Kasström.

Jag examinerades i december 2001 och började arbeta på Specialistdjursjukhuset i Strömsholm. Under en period 2012-2013 arbetade jag på Skara djursjukhus som chefsveterinär.

Under åren har jag fortbildat mig framförallt inom dermatologi, internmedicin, antibiotikaresistens och hygienrutiner. Bland annat har jag gått de tre avancerade europeiska utbildningarna inom dermatologi (ESAVS I-III) och kurser i Skinnklubbens regi (Swedish Veterinary Dermatologi Study Group).

Jag började min yrkesbana som undersköterska i Sverige i slutet av 1980-talet. Därefter arbetade jag som receptionist/sekreterare under 3 år i Fuengirola (Spanien) och under en period som djurvårdare på Animales Abandonadas Associacion, AAA, i Marbella (Spanien) vilket befäste beslutet att läsa vidare till veterinär.

Var med och startade AVC 2013 & det har varit fantastiskt roligt att bygga upp kliniken med alla medarbetare och djurägare! På fritiden blir det ridning, klättring och hundpromenader, varvat med filmer i soffan med familjen, där några av familjemedlemmarna är hundar och katter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.