Nässjö

AniCura Nässjö Djurklinik

Vi på Nässjö Djurklinik utför vanliga undersökningar av hund, katt och andra smådjur, samt provtagningar. Du kan boka tid för enklare operationer, så som kastrering av hon- och hankatter, åtgärder av sårskador, bölder och klokapselbrott.

För djurägare

Välkommen till AniCura Nässjö Djurklinik

Boka tid nu

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

AniCura Nässjö Djurklinik är en filial till AniCura Djursjukhuset i Jönköping.

Kliniken öppnades i mars 2005 och sedan januari 2012 ingår vi i AniCurafamiljen.

Det finns en veterinär och sköterska på plats måndagar, tisdagar och onsdagar varje vecka. Vi utför vanliga undersökningar och de flesta provtagningar. Även mindre kirurgiska ingrepp som kastrering av han- och honkatter eller borttagning av okomplicerade knölar. Vi utför vissa dagar även enklare ultraljudsundersökningar som t.ex. dräktighetsundersökning och bukultraljud. 

I vår butik finner du kunnig personal som gärna hjälper dig att hitta rätt foder till just din hund eller katt. Vi säljer även tillbehör som shampoo, klotänger, tuggben mm.

Varmt välkommen till oss!

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Semesterstängt v 26-33

  • Kliniken stängd v.9

  • Öppet hus på Rehab i Jönköping 2 December 11-15

  • Kliniken tar jullledigt 18/12-7/1.

  • Kliniken stängd 4 oktober.

  • Nu öppnar vi på måndagar!

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.