Betalning

När besöket är klart är det dags att betala. Vi på AniCura Kungskliniken tar emot vanligt förekommande kreditkort. Dock ej American Express eller Dinerskort. Vi har möjlighet att erbjuda dig att dela upp din betalning med Human finans.

Är din hund eller katt försäkrad? 

Då kan du själv avgöra om du vill ha hjälp med att reglera din faktura mot ditt försäkringsbolag, en så kallad direktreglering. En direktreglering innebär att du bara betalar din självrisk (oftast en fast grundsjälvrisk och sedan en rörlig del). Resten av summan regleras direkt med ditt försäkringsbolag.

Då det tar oss tid att kontakta försäkringsbolagen och specificera kostnader och fakturera dem tar vi ut en avgift för detta på för närvarande 180 kr. Observera att viss väntetid kan förekomma då vi måste vänta på svaret från försäkringsbolaget. Försäkringsbolagen har öppet sin direktreglering vardagar kontorstid.

För att kunna hjälpa dig med en direktreglering är det viktigt att du meddelar försäkringsbolag och försäkringsnummer i samband med registreringen i receptionen. Ta gärna med dig gällande försäkringsbrev! Om du är osäker på försäkringens villkor eller giltighet, kontakta alltid ditt försäkringsbolag innan besöket.

Observera att det inte alltid går att direktreglera trots att ditt försäkringsbolag har sin direktreglering öppen. Försäkringstekniska eller veterinärmedicinska orsaker kan göra det svårt för försäkringsbolaget att reglera skadan direkt. Du får då betala alla kostnader själv, för att sedan skicka in din skadeanmälan till ditt försäkringsbolag. Vanligtvis betalar de sedan ut ersättningen till dig inom ett par veckor.

Vill du inte göra en så kallad direktreglering hos oss utan väljer att betala allt själv så får du med dig en skadeanmälan som du sedan fyller i och skickar in till ditt försäkringsbolag.

Direktregleringsavgift: 180 kr.

Human Finans

Ibland kan det vara svårt att få pengarna att räcka till oförutsedda utgifter. I samarbete med Human Finans kan vi erbjuda dig flera olika sätt att dela upp din betalning. Avgiften för våra behandlingar kan t.ex med Human kontot delas upp på 12 månader - räntefritt. Det utgår endast en uppläggningsavgift på 295 kr i samband med betalning same en månadsavgift på 29 kr. Den effektiva räntan beräknad på kreditbeloppet 15,000 kr är 7,25 % (oktober 2016)

Grundkrav för ansökan

  • 18 år
  • deklarerad inkomst
  • inga betalningsanmärkning

Säg till i receptionen att du vill betala med Human Konto så hjälper vår personal dig. Du får besked medan du väntar.

OBS! Du måste själv vara på plats och ha med dig giltig legitimation.

Du kan även göra kreditansökan på egen hand via www.humanfinans.se 

Agriakortet

Vill du ha hjälp med att dela upp kostnaden för ditt djurs veterinärvård? Genom Agriakortet kan du välja en rad olika betalningslösningar utifrån vad som passar din situation bäst. Du kan exempelvis välja att skjuta upp din betalning i upp till 4 månader, eller delbetala räntefritt upp till 12 månader, med en kreditgräns upp till 100 000 kr. Dessutom får du som Agria-kund 200 kr i lägre självrisk om du väljer att betala din djursjukvård med Agriakortet.

Du kan enkelt ansöka redan idag. Receptionen hjälper dig.

Avbokning/Ombokning

Vi har stor efterfrågan på tider. Om ni måste avboka eller omboka er tid skall detta göras senast klockan 24h innan avsatt tid. Avbokning kan göras på telefonnummer 0300-579 000 klockan 08:00-17:00 eller via mail.

Uteblivet besök debiteras med en faktura på 500 kr.

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.