Göteborg

AniCura Kungskliniken

När du och husse eller matte kommer till oss möts ni av en lugn atmosfär, personligt bemötande och engagerad personal. Vi värdesätter professionalitet och eftersträvar att du som kund ska slippa väntetider.

För djurägare

Välkommen till AniCura Kungskliniken

Boka tid nu

Kontakt

0300-579 000

kungskliniken@anicura.se

Borgåsliden 30, 434 39 Kungsbacka

Vägbeskrivning
För veterinärer

Remittera en patient

Lär dig mer om ditt sällskapsdjur

Oavsett om du har en hund, katt eller andra smådjur finns vi här för att hjälpa dig och ditt djur när du behöver oss. Hos AniCura kan vi hjälpa dig med tips och råd för ditt djurägande eller medicinsk hjälp om ditt djur mår dåligt. Det finnas massor du kan lära dig om ditt djur, ju mer du kan ju lättare blir det att upptäcka om du behöver söka vård för ditt djur eller inte.

På 700 fräscha och välutrustade kvadratmetrar välkomnar våra veterinärer, djursjukvårdare och djurvårdare dig och din matte/husse.

Lokalerna är byggda och helt anpassade efter vår verksamhet, vi är välutrustade med digital röntgen, ultraljud, laboratorium, operationsavdelning mm.

I vår butik hittar du olika foder och tillbehör till både hund och katt – är du osäker på vad som passar dig är det bara att fråga vår kunniga personal.

När du och husse/matte kommer till oss möts ni av en lugn atmosfär, personligt bemötande och engagerad personal. Vi värdesätter professionalitet och eftersträvar att du som kund ska slippa äntetider. Självklart har vi även ett separat kattväntrum.

Vi hör ihop med AniCura Västra Djursjukhuset i Göteborg. Vi har samma bokningssystem så opereras du hos oss kan du ligga över natten för övervakning hos dom om det behövs. Du kan även boka och boka av tider hos oss båda.

Vi bedriver professionell djursjukvård med mycket engagemang och kärlek. Välkommen till oss, ring och boka eller bara titta in och hälsa på.

Från kliniken

Senaste uppdateringar

  • Vilket fästingmedel ska jag välja?

Träffa våra veterinärer direkt i mobilen

Besök i appen är kostnadsfria. Detta gäller oavsett tid och omfattar alla hundar och katter, både försäkrade och oförsäkrade. Ingen fråga är för stor eller liten, hör av dig till oss så hjälper vi er!
Läs mer om appen

Vill du ladda ner direkt?

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.