Rätt personer för resan?

AniCura Bromölla Veterinärmottagning söker veterinärer

AniCura Bromölla Veterinärmottagning har varit med i AniCura i snart 4 år.
Nu sker dock en förändring då Bromölla-kliniken tar steget in i AniCuras Skåne-familj, och kliniken står inför en spännande resa som syftar till attväxa i de nya, rymliga faciliteterna både personalmässigt och utvecklingsmässigt.

 

Vi söker er, veterinärer med drivkraft och formbarhet, för att ta del av resan. Här finns möjlighet att utvecklas och utveckla, välunderstödd av såväl kollegor på plats, men också tack vare styrkan hos den samlade kompetensen i vår regionala organisation. Kliniken har idag ett 15-tal medarbetare och verkar i nybyggda, välutrustade lokaler i centrala Bromölla.

 

Här bor du billigt och naturnära i nordöstra Skånes hörn, nära till både hav, skog och insjö, med godamöjligheter för en rik fritid för den natur- och djurintresserade.

 

Tjänsterna är tillsvidaretjänster. Heltid ellerdeltid kan diskuteras. Arbetstiden är förlagd till helgfria vardagar. Tillträde efteröverenskommelse.

 

För mer information eller för att skicka in din ansökan; vänligen kontakta klinikchef Johanna Langeskär på johanna.langeskar@anicura.se .

 

Rekrytering sker löpande.
Missa inte chansen att få påverka din egenarbetsplats

Varmt välkommen med din ansökan!