Leg. djursjukskötare

Utbildning

Jag har gått Naturbruksgymnasium med inriktning natur och miljö 1995-1998, sedan läkemedelshantering C15 och kurser i röntgen steg I och II, anestesi steg I och II. Även kurser i foder, allmän sjukdomslära hund och katt, ”Instrumentkännedom och operationssalsrutiner” och ”Den äldre katten”. Jag blev Leg. djursjukskötare 2014.

Specialområde

Butik och foderrådgivning! Foder och näringslära ligger mig varmt om hjärtat och jag finns tillhands i foderdjungeln för att hjälpa er hitta rätt mat till er vän. Är ert djur lite rund om magen? Jag hjälper er gärna!

Lite om mig

Arbetat här sedan: 2001

Jag har tidigare arbetat på Hästsjukhuset i Strömsholm där jag stannade ett tag innan jag fick arbete här på AniCura Veterinärhuset. Jag är uppväxt med hundar och hästar och det kändes som ett självklart val att jobba med djursjukvård. 

Mig kan ni hitta både i butik/reception samt träffa på mig på rummen för att hjälpa veterinärerna med blodprov eller annat. Det är även min röst ni ibland kan höra på telefon där jag mer än gärna ger ut ett och annat nyttigt råd eller hjälper er med en tidsbokning. Även röntgen tycker jag är intressant och höftledsröntgen till SKK har jag många års rutin av.

Andra intressen är loppisar/gamla saker och att baka. Ett och annat träningspass hinner jag ibland med mellan jobb och barn och jag sjunger även i en kör. För tillfället har jag Wachtelhunden Agnes, Gråhunden Dizza samt Huskatten Millan.