Allt startade året 1991 när Elsie Lindstedt och Olle Görman flyttade från Växjö till Värnamo för att att starta en mindre klinik för hundar och katter.

Olle och Elsie hade redan flera års erfarenhet av att driva djurklinik. Redan 1986 startade de Ljungby Djurklinik och arbetade parallellt som klinikveterinärer på djursjukhuset i Växjö. I Värnamo hittade de ett hus på Ljunglidsvägen. Där skulle både familjen och den nya kliniken rymmas och tanken var att verksamheten skulle växa in i lokalerna stegvis. Det var en praktisk lösning för familjen men precis som barnen växer upp blev lokalerna för små efter 10 år. Under ett par år letade Olle och Elsie efter en ny, passande lokal till kliniken och fann så småningom den perfekta platsen, och det är där vi finns idag. Lokalerna hade då stått tomma sedan företagshälsovården flyttade därifrån. De var, vid tidpunkten, nergångna och utnyttjades huvudsakligen som lager åt Smålands Konstarkiv, men vi kunde ändå se potentialen.

Fastighetsbolaget Hemfosa, som äger fastigheten, erbjöd sig att ställa iordning lokalerna åt oss efter våra önskemål. Sakta men säkert växte den nya kliniken fram. Arkitekt Klas Wengert ritade om lokalen i tätt samarbete med Olle Görman och personalen. Werix ledde projekteringen, Tage och Söner byggde och i juli 2004 kunde vi flytta in. Den nya kliniklokalen är mycket bättre anpassad för verksamheten än den tidigare och fungerar fortfarande mycket bra för våra behov.

2013 blev kliniken en del av AniCura. Detta har gett oss möjligheter att investera i en del ny modern utrustning samt att utföra renoveringar och förbättringar av kliniken. Vår framtidsplan är att fortsätta utvecklas och förbättras för att hela tiden kunna erbjuda dig och ditt djur så bra vård som möjligt.