Här har vi samlat priser på vanligt förekommande prisfrågor. Vi tar enbart emot betalkort eller kontanter. Vi har tyvärr inte möjlighet att fakturera.

4Vi erbjuder ett stort antal tjänster och det är svårt att på förhand säga vad totalpriset för många av dem blir. Varje åtgärd som veterinären utför har ett fastställt pris men ofta vet vi inte i förväg vilka insatser eller åtgärder som behövs och priset kan variera från ett fall till ett annat. Varje patient är unik och tillsammans med dig som djurägare bestäms vilka åtgärder som ska göras för ditt djur.  Vi kan därför inte lämna exakta prisuppgifter för allt vi kan hjälpa dig och ditt djur med. Nedan finner du ett urval av våra vanligast förekommande priser och åtgärder. Hos oss kan du betala med alla vanligt förekommande betal- och kreditkort.

 

OBS! Priserna inkluderar ej vaccinationer mot Rabies och Leptospiros i samband med passförskrivning. Pris för detta tillkommer. Görs vaccination i samband med passförskrivning kostar passet 350:-.

 

Vaccination

Vi utför alltid en enkel, yttre hälsokontroll i samband med vaccination där vi känner igenom djuret. Vid två eller fler djur vid samma besök blir priset rabatterat med 10% /djur från 2:a djuret samt även vid återvacciantion.
De flesta vaccinationer ska ges vid två tillfällen med 3-4 veckors mellanrum när man vaccinerar första gången. Fråga oss gärna när du bokar tid hur ditt djur ska vaccineras.

Hund

Katt

Övriga vaccinationer

 

Valp och kattunge

Vuxet djur

Vid besiktning vill vi gärna ha lite uppgifter om djuret/-en innan ni kommer:

Samt ägarens uppgifter. Länk till de blanketter vi använder finner ni under respektive pris. Om ni inte har möjlighet att skriva ut själva kan ni maila det ifyllda formuläret/-en till oss på varnamo@anicura.se.

 

Kastration

Priserna gäller för normalkastration på friska djur

Tandsanering

Priserna gäller enbart borttagning av tandsten. Om det finns dåliga tänder som behöver opereras ut bokas ett nytt besök tidigast 2-3 veckor efter tandstensborttagningen. En mer exakt prisuppgift för borttagning av dåliga tänder kan endast ges efter en tandstensborttagning (med eventuell tandröntgen) då veterinär har fått undersöka skicket på tänderna. Vid frågor är det alltid bäst att ringa oss för en mer individuell bedömning. 

HD och ED röntgen

I priset ingår sedering, lugnande medicin som vi ger enl SKK:s rekommendationer. Vill ni ha bilderna för egen räkning tar vi en adminastrativ avgift på 175:-. Det finns möjligthet att få dem på CD-skiva eller per e-post. Kom ihåg att det är 7 dagars karens för tävling/utställning beroende på sedering.

Fosterdiagnostik

Vi utför även blodprovstagning för att kolla progesteron. Vi skickar provet till ett externt laboratorium och får svar inom 1-2 dagar. Tid bokas till sköterska. Kostnad ca 1220:-.

Avlivning och kremering

Mer om hur den sista stunden går till samt aktuella priser hittar du under Våra tjänster - Avlivning och kremering.

 

Priserna beror på tidsåtgång och eventuella åtgärder, därför kan priserna alltid komma att ändras.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Senast uppdaterad: 2019-01-14