Toggle menu

Djurägare berättar

Här har vi samlat alla fina ord och tankar som våra patienter har velat dela med sig av till oss.

26 april 2017

Den här gossen har haft otur genom åren. Men har alltid fått ett proffsigt och trevligt bemötande med allt han sökt vård för.

Särskilt den gången när han va ung och fick hemsk demodex. Han såg ut som en skabbräv och behandlades länge. Blev frisk tack vare er. Ni är toppen bra på kliniken. TACK!

från Eveline
och Tyson
26 april 2017

Hej Elsie!

Jag ville bara meddela att Gimli fick somna in för en dryg månad sedan. Han fick lungödem p.g.a. förstorat hjärta och fick somna in samma dag som det upptäcktes. De i Växjö gav honom några veckor att leva om han fick behandling.

Jag ville bara tacka för allt du gjorde för Gimli. Han blev så fin i huden efter att han kom till dig och tack vare att du hittade testikeltumören i tid så fick vi några år till tillsammans. Du har alltid sett till vad som är bäst för honom och mig som ägare och inte låtit pengarna styra, för det är jag dig evigt tacksam. Jag önskar verkligen att alla veterinärer vore som du! Jag sa att du fick inte gå i pension förrän Gimli hade somnat in, så njut av pensionen nu ;) Skämt och sido, jag hoppas att du håller på ett tag till för dina kunders skull!

Tack än en gång för din kunskap och trevliga bemötande!

Kram!