Sortiment

I vår butik har vi först och främst foder från Hill´s och Royal Canin men även lite annat smått och gott som kan behövas. Bland annat...

Foder för hund

 Förutom sjukfoder såsom foder för urinsten/-kristaller, mage/tarm och allergi har vi även veterinärt friskfoder för att ditt djur ska få ett kvalitativt foder dagligen för att förebygga sjukdomar.

  

Från Hill´s har vi VetEssentials serien för hund och katt och från Royal Canin har vi veterinärserien för hund och för kastrerade vuxna katter såsom Skin & Hairball & Neutered Satiety Balance. För de äldre katterna har vi Senior Stage 1/1 balance och Senior Stage 2/2 High Calorie. På båda märkena har vi valpfoder och foder för kattungar.

Har vi inte fodret ni söker eller rätt storlek på säcken hemma? Vi har möjlighet att beställa från hela sortimentet från Hills och Royal Canin även fast vi inte säljer det i butiken, vi beställer gärna hem det åt er. Prata med vår personal i receptionen på plats eller via telefon och e-post.

 

Orijen Treats för hund och kattNär du är på våra rum under ditt besök kanske vi mutar ditt djur dessa. Det är frystorkat godis från Orijen Treats. De finns i olika smaker och för både katt och hund. De som finns för katt går även utmärkt att ge till mindre hundar eller valpar.

 

Aktiveringsleksaker för katt

 

För våra kattbesökare finns det olika leksaker och tillbehör för aktivering. Det mesta vi har kommer från KONG.

 

 

 

Earth Rated miljövänliga bajspåsar

För din hunds behov har vi bajspåsar från Earth Rated som är gjorda av återvunnet material. Finns som smidig behållare som du kan fästa i bältet eller jackan och som du sedan köper refiller till. Finns i doften lavendel eller utan doft, utan handtag.

 

Tandvård för hund och kattTandhälsan hos din vän är ett bra område att jobba med om du vill spara pengar på vård i längden. Tandborstning kan hjälpa till att ta bort 50-70 % av all plack och därmed förbygga att tandsten bildas som i sin tur kan skapa irritation i tandköttet och inflammationer. 

 

Tandpasta för hund och katt

Dock är det inte alltid man som djurägare har möjlighet eller tillåtelse av sin bästa vän att få borsta tänderna. För detta finns det tuggben med enzymer som hjälper till att bryta ner bakterierna och placken som bildas på tänderna samt tandpasta som är en gel du lägger en liten sträng av på tandköttet i ditt djurs mun. Finns för både katt och hund!

Välkommen in i vår butik!