Legitimerad veterinär.

vastra@anicura.se

Robert tog sin veterinärexamen 2001. Han började efter detta att arbeta på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg vilket han gjort fram till 2007. Han har under delar av 2007 även arbetat på Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås. Robert är en av grundarna till AniCura Västra djursjukhuset.

Robert har skaffat sig en bred kompetens och stor erfarenhet inom såväl kirurgi, medicin som intensivvård. Han har gått ett flertal kurser såväl nationella som internationella. Under senare år har Robert inriktat sig och fortbildat sig i hudsjukdomar och hormonella sjukdomar. Han har bl a genomgått en europeisk specialutbildning i hudsjukdomar och allergi i Wien. 

På AniCura Västra Djursjukhuset är Robert tillsammans med Emma Lindblad Åström ansvarig för utredning, diagnostik och behandling av hud- och öronsjukdomar och allergier.

Robert är medlem och engagerad i flera intresseorganisationer inom veterinärmedicinen, bl.a.  i Swedish Veterinary Dermatology Study Group och European Society of Veterinary Dermatology. Robert föreläser ofta för djurägare, djursjukskötare och veterinärer inom dermatologi och hormonella sjukdomar.

Utbildning

Veterinärexamen 2001. Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar.

Specialområde

Hud- och öronsjukdomar, allergier, hormonella sjukdomar, invärtes sjukdomar.