Idag räknar man med att nästan 18 000 svenskar i hela landet är hemlösa. Många har sina djur som enda sällskap i en tuff tillvaro. Med en mindre bra ekonomi, är kanske inte veterinärbesök och djurförsäkring det första som prioriteras.

Vårt samarbete med Faktum är något av det bästa vi har gjort. Behovet är oändligt och tacksamheten stor. En gång om året så öppnar vi upp sjukhusets dörrar för att kunna ge gratis vård, hälsoundersökningar, kost och rådgivning till de som aldrig annars kommer till vårt sjukhus. De som kommer, tas emot med mycket kärlek.

Vi vill kunna fortsätta med fri akutvård året runt. Men då behövs även din hjälp. Redan nu har Västra Djursjukhuset satt in ett generöst startkapital på ett separat konto hos Faktum som administrerar hjälpen. Men varje litet bidrag betyder oerhört mycket. Därför hoppas vi att du vill göra en god gärning.

Hur kan jag stödja?

Skänk pengar via sms året runt!

Skriv Faktum Västra i ett SMS och skicka till 726 72 så bidrar du med 50 kr* till vård av hemlösas husdjur. För att kunna använda sms-tjänst är vi tvungna att använda en del av din gåva för att täcka leverantörskost- naden och avgiften till Wywallet. Eventuell operatörskostnad tillkommer.

*Av din gåva går 33,70 kr ex moms till vård av hemlösas husdjur.

Från och med den 1:a februari 2013 hanteras betalningar vid SMS-köp inte längre av din operatör utan istället av operatörernas (Telia, Tele2, Telenor och Tre) gemensamma betalningstjänst WyWallet. Läs mer om WyWallet här.

Bankgiro

Du kan även sätta in valfritt belopp på Bankgiro nr 455-2758. 

Tack för omtanken!