Toggle menu

Djurägare berättar

Här kan du läsa tankar och berättelser som våra djurägare delat med sig av ❤️

24 april 2017

För att ni är otroligt duktiga på det ni gör, man känner sig trygg både som matte och hund hos er. Har alltid känt att ni jobbar för djuren från hela hjärtat, inga onödiga behandlingar eller tester, alltid tryggt att komma till er oavsett om det handlar om en vanlig vaccination eller om ens bästa vän ska få somna in.

Emelie
Roy
19 april 2017

Veterinär Anders Furvik - han hjälpte min Henke att bli i det närmaste helt återställd efter en svår skada. Henke var inte så bekväm med att komma till djurkliniken, men nu vid senaste besöket så blev han riktigt bra kompis med Anders. Har varit där tidigare med min andra hund, och har alltid blivit nöjd. Har alltid blivit väldigt bra bemött.

Birgitta
Henke
18 april 2017

Så himla go personal! Man är så sårbar när man kommer men ni är så duktiga och omtänksamma att man går därifrån med ett leende och hopp om ett bättre djurliv.

Denisse
Affan
13 april 2017

Men hallå hur bra kan det vara..underbaraste stället att komma till när Hampus är lite dålig, han älskar "sin" veterinär Kristian...bara att se detta.. Tack för att vi fick en tid i morse med kort varsel... ni är fantastiska allihop. Så tryggt att komma till er med det finaste man har..Ha en trevlig helg och Glad Påsk !!

Nina
Hampus
11 april 2017

Super helpful staff (we can't speak Swedish & they were very accommodating). We had to make an emergency visit for our puppy and they were great about getting us in and taking care if our boy.

Erin
10 april 2017

Alltid vänligt bemötande. Personalen är trevlig och gör allt för att besöket ska gå så snabbt och smidigt som möjligt! Min hund blir glad av att komma till er, trots flera jobbiga behandlingar. Det säger allt! Han förknippar inte det jobbiga med er utan tvärt om. Tack för att ni tar hand om honom på bästa sätt!

Maria
Dexter
8 april 2017

Bra bemötande, har fått er rekommenderat av min veterinär. Känner mig trygg med att ni har den medicinska kompetensen som krävdes för min hunds operation samt att ni gav rak o ärlig information om utförande o rehabilitering.

Niklas
Qvick
5 april 2017

Bästa kliniken enligt mig

Linda
4 april 2017

Bästa bemötandet jag vart med om! Kände oss lugna efter att vi vart hos er med våran Batman (mr fluff)

Tusen tack för allt!

Linda
Batman (Mr fluff)
28 mars 2017

Är så otroligt tacksam och nöjd med bemötandet av er personal. Allt från personal i receptionen till mötet med veterinär. Känner mig trygg och lugn efter besöket. Känner att jag är välkommen med frågor. Trevlig och lugn miljö. Känner att ni bryr er om mig och mina hundar och att ni vill att vi ska må bra ❤️❤️❤️

Agneta
Tintin
15 mars 2017

Vi är tacksamma för bästa Josefine som hjälper mig & Jaakko med hans rehab! Så lycklig att ha min glada hund tillbaka

Josefine
Jaakko
13 mars 2017

Varje gång jag har varit hos er så har jag alltid fått känslan av att ni verkligen bryr er om djuren och när mina djur blivit sjuka så har ni alltid gjort allt för att få reda på varför dom mått som dom gjort. Ni har jättebra återkoppling med, och har alltid ringt mig när mitt djur vart kvar hos er. Ni känns proffsiga och kunniga. Man litar verkligen på er :)

Sandra
Cindy
11 mars 2017

Suverän personal. Det är just er som gör att jag är återkommande.

Ken
9 mars 2017

Ha nu varit här med både min hund och katt.

Mycket nöjd med besöken! Bra bemötande både vid telefon,reception och toppen veterinärer.

Lyssna in mattes ord väl. Ta hand om djuren lugnt och fint för att få dem känna sig trygga och orädda.

Toppen vård!

Kristina
9 mars 2017

Här blir vi alltid väl bemötta och omhändertagna av glad, trevlig personal.

Marie
9 mars 2017

Trevlig, kunnig personal som har ett bra bemötande och som ger den vård som behövs och inte mer. Personal som informerar sakligt vad som behöver göras utan att spela på ens känslor för att tjäna mer pengar. Personal som kan säga i telefon att man kan avvakta med att komma in till dem. Många andra ställen säger de direkt att man måste komma in och så tjänar de såklart massor med mer pengar. Jag får större förtroende för er eftersom ni ibland rekommenderar att avvakta och se om det blir bättre innan man åker in. Då känns det som att ni faktiskt lyssnat på problemet och gjort en analys så man slipper åka i onödan. Och när man väl kommer till er så behöver inte vården innebära operationer och annat som jag blivit rekommenderas innan jag gick till er.

Hos er kom jag till en jordnära, trevlig veterinär som sa vad som behövde göras. Förklarade på ett bra sätt utan att få en att känna sig dum. Och hunden blev frisk så det behövdes ju ingen operation. Kommer aldrig åka någon annan stans längre. Rekommenderar västra djursjukhuset och Sven till alla.

Alexandra
Stella
8 mars 2017

Var och kastrerade våran hankatt hos er och fick en fantastiskt bemötande från start och riktigt härligt personal! Även katten verkade ganska nöjd på vägen hem

Jana
6 mars 2017

Lilla Iris var så sjuk när hon var liten. Men tack vare er underbara personal med veterinär Kristian i täten firar hon idag sin ettårsdag och är en pigg härlig tjej <3 så tack till er alla och nospuss från Iris.

Margareta Svennestam-Nanni
Iris
4 mars 2017

Kom in med vår hund som fått en spark av en häst och vi fick snabb och bra hjälp, det gick väldigt fort och vi är glada över det, Tack!

Michael
4 mars 2017

Stort tack till all underbar personal på Västra Djursjukhuset som tog hand om vår lilla Saga när hon akut måste opereras den 22/2. Ett särskilt tack till veterinär Elisabeth Bademo, som gjorde allt för att rädda våran lilla kisse ❤❤❤

Saga mår bättre och blir piggare för var dag. Idag ville hon till och med gå ut på balkongen och ta lite frisk luft o kolla på fåglarna. Vi är så tacksamma för all hjälp 😻

Catrine
Saga
28 februari 2017

Fantastiska veterinärer och sköterskor och redan från första mötet i receptionen blir man verkligen trygg säger dvärgschnauzern ANNIE !!!

Inga-Brith
Annie
24 februari 2017

Alla veterinärer är duktiga o trevliga. Bamse är också nöjd.

Marie
Bamse
24 februari 2017

Trevligt bemötande och bra servicekänsla hos ALLA i personalen. Känns tryggt att det finns specialister inom alla kategorier. Att veterinärerna tar sig tid att ringa upp om det skulle vara nåt.

Marie
Filur
23 februari 2017

Mycket ärligt och bra bemötande! Går hos sjukgymnast med min hund och "vattentraskar" en gång i veckan. Rehab får högt betyg från oss!

Veronica
20 februari 2017

Lady är pigg igen, efter livmoderoperationen hos er förra veckan 😀 Såret ser fint ut, tack för all hjälp.

Rade
Lady
15 februari 2017

Tack för i dag!Superbra som vanligt!

Eva-Lise
Ebba och Alma med matte!
10 februari 2017

Min hund Freja var precis inlagd 3 dygn här och vi har fått bästa bemötande från start till slut - och tillfrisknade gjorde hon med! Bästa betyg! Tack :)

Nanna
Freja
10 februari 2017

Förutom att jag fick sms med påminnelse om bokade tider för Conrad (amris), Himla (vit & svart phalène) & Hedvig (phalène på 6 månader som är extra givmild med pussar), så kom det även ett mail. Det var dags att kontrollera Himla sen hon fick operera bort några tänder... Jättefin service! Tack Anna Carin för att du finns & du vet varför Hedvig heter just Hedvig 😍❤

Annica
Conrad, Himla & Hedvig
2 februari 2017

Mina hundar och jag får alltid det bästa bemötandet av kunnig personal som dessutom bokstavligen räddat livet på min älskade Cerberus. Vi tackar Västras veterinärer för varje dag extra som vi får ihop. Cerberus som för två år sedan dessutom stelopererades av veterinär Anders Furvik efter att ha skadat carpus rejält, och som efter det kunnat leva ett fortsatt aktivt och glädjefyllt liv. Hatten av för all personal helt enkelt, det känns i hjärtat att ni bryr er på riktigt.

Helena
Cerberus
25 januari 2017

Världens bästa djursjukhus.

Underbar personal, duktiga veterinärer, suverän service och alltid ett trevligt bemötande.

Skulle aldrig välja något annat sjukhus för mina fyrfotade godingar <3

Angelica
22 januari 2017

Känner mig alltid trygg att ringa er. Min hund Bolla var nyligen inlagd i 4 dygn och är så tacksam över att ni tagit hand om henne så bra! Nu är hon hemma och är pigg och glad men händer något så känner jag ingen tvekan över att ringa er!

Ida
Bolla
17 januari 2017

Ni är bara bäst. Fint bemötande av såväl människa som djur.TACK:)

Pernilla
23 december 2016

Arizona är på benen igen. Efter Katrin Dec gav henne två sprutor i tisdags har hon fått tillbaka sin aptit igen. Hon äter och leker och framför allt är hon sig själv igen. Ha en riktigt God Jul på er så hoppas vi på att vi inte ses i helgen 😉

Petra
Arizona
21 december 2016

Ett tråkigt besök för att säga hejdå till en familjemedlem 😿 Trots mycket känslor och tårar hanterade personalen oss med en otrolig värme och professionalitet!

Malin
15 december 2016

Ett STORT Tack för er hjälp idag. Massor av kramar!

Inger
Linus The Greyhound
12 november 2016

Checkat ut från Västra Djursjukhuset en eloge till den trevliga och duktiga personalen som tagit hand om Affie. När ens bästa vän inte mår bra då är man bara en halv människa. Nu ser vi framåt och njuter av helgen tillsammans om än lite lugnare.

TACK

Marina
Affie
30 oktober 2016

Bästa djursjukhuset!

Har bara gott att säga, ni är professionella, har alltid ett gott bemötande, ni vet verkligen vad service och omvårdnad är.

Ni är fantastiska!

Linda
30 oktober 2016

Jag säger bara tack för att ni finns Västra Djursjukhuset i Göteborg. <3 <3

Vår älskade Linos insjuknade akut i onsdagsmorse, kunde inte gå, flackande blick, illamående och så höll han huvudet snett. Ilfart till Västra... givetvis och där är han fortfarande. Idag kom det ett mycket glädjande besked - vår kille mår mycket bättre. Han flackar inte längre med blicken, tar sig fram så sakteliga och huvudet håller han inte lika snett och är inte så illamående heller. JIPPI D:-

Tack för bilden och videon ni skickade i morse. Kram till er alla!!!!

Diana
Linos
7 oktober 2016

Bill och hans Husse och Matte vill Tacka för vistelsen och omvårdnad han fick hos er redan från igår har Bill blivit starkare I morse fick han en portion som han glufsade i sig och tittade upp blev det inte mer Hoppas det håller i sig till nästa vecka till återbesöket

Tack Sofia och alla som har varit inblandade i Bills sjukdom.

Annethe o Stefan
Bill
30 september 2016

Tindra hälsar och tackar för sitt fina hjärtegips! På bilden fortfarande lite groggy efter sederingen, men idag nöjd och pigg igen. 😊

Tina
Tindra
4 september 2016

Jag är så otroligt tacksam för all hjälp jag fått med glowy och hennes 5 valpar, kan inte beskriva i ord hur glad jag är som valde just er till att vårda mina älsklingar! Så trevliga och hjälpsamma människor ♡

Lizette
Glowy
4 augusti 2016

Spike hälsar sin kära veterinär Anna-Karin att även om han är gammal, trött o har ont så måste han hoppa, skutta, dra med sig pinnar i storlek mindre träd och avsluta det hela med att dra omkull matte, när han kommer ut i skogen.

Men sedan var det skönt att komma hem o vila.

Ann-Christine
Spike
29 juli 2016

Vi har levt mellan hopp och förtvivlan den sista tiden och förstod att vi kanske inte skulle få uppleva Fias 10 årsdag. Men som den kämpe hon är och med all er fantastiska hjälp och kunskap är hon nu pigg och fyller 10 år idag.

Tusen tack för all hjälp och stöd, ni är bäst!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kram till er alla

Carina & lillmatte Josse
Fia
28 juli 2016

Tack Robert för dagens besök! Du är en underbar veterinär och vi är så glada för att du tar hand om vår fina Hampus. Allt gott! 👏🏻😃 Hampus hälsar! 🐶🐾❤️

Lars
Hampus
27 juli 2016

Frost hälsar till all personal! Han mår som en prins och man märker ingenting av hans otäcka lårbensfraktur i höstas.

Lisa
Frost
26 juli 2016

Muzze tackar återigen för ett proffsigt besök hos er. Denna gången fick Elin ta hand om mitt hjärta ihop med Robert trots att han har semester. Västra ni är bara bäst. Kram från en tacksam matte 😉

Petra
Muzze
22 juli 2016

Vi vill tacka personalen på AniCura för all hjälp och det mest respektfulla och ödmjuka bemötandet idag när vi skulle ta farväl av vår lilla ängel 💚💚💚

Agnes
21 juli 2016

Vill bara sända ett stort tack till er allihopa och ett speciellt tack till veterinär Inger Carlsson som har hjälpt till med min engelska bulldog DONNA vid hennes ögonoperationer, ett stort tack att ni ringer för att höra att allt är bra med Donna! Ha nu en underbar semester TACK

Jeanette
Donna
17 juni 2016

Tack för ett värdigt avslut. ❤

Madelene
15 juni 2016

Vill säga ett Stort tack till Er alla som tagit hand om våran Dregen som kom in till er fredag 3 juni efter blivit påkörd, Idag är lyckan stor när vi fått hämta hem våran kämpe💕 All personal har varit fantastiska mot oss och vår Dregen❤️ Direkt när han kom hem åt han lite gick på toa , tvättade sig och sedan haltade han runt i hela huset och sedan valde han att hoppa upp i favorit fåtöljen till våran häpnad💕 Stort Tack ni är alla Bäst 💕