När du kommer till oss kan du alltid känna att du och din fyrbenta vän är i goda händer. Här möts du av en trivsam miljö och varje patient får gott om tid. På så vis undviker vi onödig stress och kan lyssna in era behov i lugn och ro.

I september 2007 öppnade AniCura Västra Djursjukhuset äntligen dörrarna för alla hundar och katter. Då var vi sex veterinärer, med mångårig erfarenhet och kompetens, som förverkligade vår dröm om ett nytt djursjukhus med hög kvalitet och trygghet från tidbokning till hemgång.

På sjukhuset arbetar ett kompetent team av veterinärer och djursjukskötare. Vi har även en rehabavdelning med sjukgymnaster och ett laboratorium med biomedicinska analytiker. Lokalerna är också byggda för optimal vårdhygien, vilket minimerar risken för det växande problemet med resistenta bakterier.

Vi satsar mycket på utbildning av vår personal för att alltid ligga i framkant. Men vi tror även på förebyggande arbete genom utbildning och därför ordnar vi föreläsningar för dig som djurägare. En gång om året har vi också öppet sjukhus för gratis vård av hemlösa människors djur – ett sätt för oss att ge tillbaka lite av den glädje vi känner i vårt arbete.

Västra Djursjukhuset fungerar som remissinstans i regionen för mindre kliniker och är sedan november 2011 en del av AniCura.

Hjärtligt välkommen till oss med din bästa vän!