Den 11 December lanserar vi AniPlan hos oss på Västra Djursjukhuset 😾 AniPlan är Anicuras koncept för förebyggande vård av hundar och katter, och något som vi erbjudit på får filial i Kungsbacka sen fler år tillbaka. Vår målsättning är att ge dig som djurägare de bästa förutsättningarna för att din hund eller katt ska få ett långt och friskt liv. đŸ¶

Hur fungerar det?

AniPlan innebÀr att ditt djur fÄr en hÀlsoplanering över Äret, till en fast mÄnadskostnad som betalas via autogiro. Du kallas sedan automatiskt till oss för kontroller. I planen, som finns för bÄde hund och katt, ingÄr bland annat de viktigaste undersökningarna och vaccinationerna som din veterinÀr bedömer att ditt djur har behov av. Planen ger ocksÄ rabatter pÄ exempelvis djurfoder. Du kan lÀsa mer om vad som ingÄr i vÄra olika hÀlsoplaner hÀr.

Varför prenumerera pÄ förebyggande vÄrd?

NÀr ditt djur verkar mÄ bra och vardagen rullar pÄ Àr det lÀtt att glömma Ärliga kontroller som Àr till för att förebygga och upptÀcka problem i ett tidigt skede. Med AniPlan fÄr du regelbundna inplanerade hÀlsokontroller, ökad kunskap om ditt djur, mer frekvent dialog med kunnig djurhÀlsopersonal och ökad kontroll över kostnaderna. VeterinÀr kallar till de undersökningar som ligger i hÀlsoplanen och lÀr bÀttre kÀnna ditt djur och dess specifika förutsÀttningar. Vi vill se friskare djur och trygga djurÀgare och ett av de viktigaste sÀtten att uppnÄ det Àr att jobba förebyggande. Med bra information och regelbundna hÀlsoundersökningar kan vi tillsammans antingen förhindra eller upptÀcka eventuell sjukdom tidigare och vidta rÀtt ÄtgÀrder. Genom att paketera denna förebyggande vÄrd i en plan för din hund eller katt hoppas vi ocksÄ kunna förenkla vardagen för dig som djurÀgare. Vi kontaktar dig nÀr det Àr dags att komma in pÄ en hÀlsokontroll och vet vilka vaccinationer och eventuella diagnostiska tester som Àr aktuella.

Behöver jag en djurförsÀkring om jag har AniPlan?

AniPlan Àr inte en försÀkring och ersÀtter inte det skydd en försÀkring erbjuder, exempelvis vid sjukdom och olycksfall. Vi rekommenderar att alltid ha en bra djurförsÀkring som djurÀgare. AniPlan kan istÀllet ses ett komplement som tÀcker mycket av den förebyggande vÄrd som ligger utanför en traditionell djurförsÀkring och som du behöver bekosta sjÀlv, t.ex. hÀlsokontroller och vaccinationer.

 

Varmt vÀlkommen in till oss i receptionen den 11 December
för mer information!
đŸ˜»