Är du vår nya superhjälte??

På AniCura Västra Djursjukhuset i Göteborg arbetar våra hjältar dagligen tillsammans med att rädda liv. Vår verksamhet har funnits i 10 års tid och består idag av ett starkt gäng som arbetar med visionen att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

24 000 patienter kliver årligen in genom djursjukhusets dörrar. För att vi ska kunna fortsätta bedriva en högkvalitativ vård med fokus på kompetens och utveckling behöver vi fler hjältar som vill rädda liv med oss och vara med att driva djursjukvården framåt. Just nu söker vi legitimerade djursjukskötare till flera av våra välutrustade och moderna avdelningar.

Vi ser gärna att du som söker tidigare har utfört superinsatser inom t.ex. intensivvård, narkos och utredningar. Men var inte blyg ifall du precis är i början av din superhjälte karriär, tillsammans med oss kan du utvecklas inom de områden som ligger dig varmast om hjärtat.

Som superhjälte är det viktigt att man tar ansvar för sina egna uppdrag men att man också arbetar tillsammans för djurens bästa. Kommunikation är en superkraft vi värdesätter högt hos vår nya hjälte, då service och kvalité är de pelare vår verksamhet bygger på.

Är du en superhjälte som stämmer överrens på beskrivningen? Skicka i så fall ett mail till Veronica Östlund så kontaktar vi dig.