AniCuras Valpskola

I AniCuras Valpskola hjälper vi dig som kommande eller ny hundägare med hur du skall ta hand om din nya familjemedlem. Här hittar du tips, råd och fakta som kan vara bra att ta del av innan valpköpet och när du väl fått hem din nya valp. De månatliga nyhetsbreven är anpassade efter valpens ålder. Anmäl dig och din valp kostnadsfritt idag så får du 20% rabatt på ett butiksköp samt vaccination!

Anmäl din valp till nyhetsbrevet här

Vilken hundras passar mig?

Valet av hundras bör baseras på din livsstil samt vad du önskar få ut av hundägarskapet. Som ansvarsfull hundägare är det viktigt att du läser på ordentligt så att du har kunskap om just den ras du är intresserad av, allt för att valet av ras ska bli så rätt som möjligt, både för hunden och för dig. Vi har skapat en hundrasguide för att matcha dig med din nya familjemedlem!

Till hundrasguiden

Valpens första tid

Här hittar du fler tips inför din valps första tid hemma hos dig

Att köpa valp

Att skaffa hund innebär mycket glädje, stort ansvar och en hel del beslut. Det är ett åtagande och en vänskap som gäller i många år och som kan väcka många frågor och funderingar - både innan valpköp och under hundens liv. Här kan du få svar på vanliga frågeställningar om raser, ekonomi, uppfostran och andra praktiska råd inför att skaffa valp.

Läs våra bästa tips om vad du bör tänka på innan du skaffar hund

Valpens hälsa

Hitta fler behandlingar