AniCura Valpskola

Att bli med valp är stort! Livet ställs på ända och man undrar plötsligt saker man aldrig tidigare funderat på. Hur ofta kissar en valp egentligen? När ska den äta? Tappar den tänder? I AniCuras Valpskola hjälper vi dig som kommande eller ny hundägare hur du skall ta hand om din nya familjemedlem. I månatliga nyhetsbrev, som är anpassade efter valpens ålder, får du råd och tips kring vad du ska tänka på under valpens första år, samt påminnelser om när det är dags att besöka veterinären. Klicka nedan för att anmäla dig och din valp!

Anmäl din valp till nyhetsbrevet här

Att välja hundras

Vilken ras passar dig och dina behov och önskemål? Innan du bestämmer dig för vilken hund du ska köpa är det en god idé att undersöka olika rasers egenskaper och se om de passar dina behov och önskemål. Tänk efter hur din vardag och dina intressen ser ut. Varje ras är från början avlad för ett speciellt syfte vilket givit den unika egenskaper som du bör känna till.

Hitta tips om vad du bör tänka på innan du väljer hundras

Valpens första tid

Här hittar du fler tips inför din valps första tid hemma hos dig

Att köpa valp

Att köpa hund innebär mycket glädje men även ett stort ansvar och en hel del beslut. En hund lever i genomsnitt 7-12 år, vilket innebär att det är ett åtagande som gäller i många år framöver. Här får du svaren på vanliga frågeställningar om hundraser, ekonomi och praktiska råd när du ska skaffa valp.

Läs våra bästa tips om vad du bör tänka på innan du skaffar hund

Valpens hälsa

Hitta fler behandlingar