AniCuras Valpskola

I AniCuras Valpskola hjälper vi dig som kommande eller ny hundägare med hur du skall ta hand om din nya familjemedlem. Här hittar du tips, råd och fakta som kan vara bra att ta del av innan valpköpet och när du väl fått hem din nya valp. I vårt månatliga nyhetsbrev - som är anpassade efter valpens ålder - får du dessutom råd och tips kring vad du ska tänka på under valpens första år, samt påminnelser om när det är dags att besöka veterinären. Anmäl dig och din valp kostnadsfritt idag!

Anmäl din valp till nyhetsbrevet här

Att välja hundras

Vilken ras passar dig, dina behov och önskemål? Innan du bestämmer dig för vilken hund du ska köpa kan det vara bra att läsa mer om olika rasers egenskaper för att se vilken som passar just dig. Vill du ha en större eller mindre hund? Vill du att den ska vara aktiv eller lugn? Tänk efter hur din vardag och dina intressen ser ut: varje ras är från början avlad för ett speciellt syfte som har gett den unika egenskaper som kan vara bra att känna till.

Hitta tips om vad du bör tänka på innan du väljer hundras

Valpens första tid

Här hittar du fler tips inför din valps första tid hemma hos dig

Att köpa valp

Att skaffa hund innebär mycket glädje, stort ansvar och en hel del beslut. Det är ett åtagande och en vänskap som gäller i många år och som kan väcka många frågor och funderingar - både innan valpköp och under hundens liv. Här kan du få svar på vanliga frågeställningar om raser, ekonomi, uppfostran och andra praktiska råd inför att skaffa valp.

Läs våra bästa tips om vad du bör tänka på innan du skaffar hund

Valpens hälsa

Hitta fler behandlingar