Vi välkomnar ny klinikchef

AniCura djurklinikerna i Strängnäs och Katrineholm får ny klinikchef.

Uppvuxen i sin fasters hundgård och med mångårig erfarenhet från Djursjukhuset i Strömsholm välkomnar vi Eva Quist som ny klinikchef för AniCura Strängnäs djurklinik och AniCura Djurkliniken i Katrineholm. Hon kommer att dela sin tid och fysiska plats mellan de två klinikerna. 

"Jag ser fram emot att få sätta mig in i allt arbete på klinikerna och att lära känna alla. Jag längtar efter att få driva klinikerna och känna att vi når målen både för kliniken och för AniCura i stort, säger Eva."

Eva kommer närmast från Djursjukhuset i Strömsholm där hon har jobbat i flera olika roller som t.ex.  TF personalchef, ansvarig för utbildning av sköterskor och veterinärmedicinsk administratör. Som grund är Eva även Leg Djursjukskötare.

"Jag brinner för utbildning och kommunikation. Jag tycker det är fantastiskt hur att AniCura tänker på sin personal och sätter dem främst, utan personal har vi inga kliniker. Tillsammans kan vi göra underverk, säger Eva."

Hon beskriver sig själv som en person som alltid ger 100% oavsett vilket roll hon ger sig in i. Hon har alltid varit en djurmänniska som tycker om att kommunicera med så väl människor som djur.

Till en början kommer Eva att vara med i verksamheten så mycket som möjligt för att lära känna all personal och verksamheten på bästa sätt.

Eva kliver på som ny klinikchef för de båda klinikerna i november i år.