Uppfödarregistret i Stockholm

För några år sedan startade vi på AniCura Stockholms Regiondjursjukhus (dvs. Djursjukhuset Albano, Regiondjursjukhuset Bagarmossen och Gärdets Djurklinik) ett samarbete med uppfödare i Stockholm där de drivande faktorerna är inspiration, fackkunskap och erfarenhetsutbyte. Samarbetet blev så småningom ett populärt uppfödarregister som idag har flera hundra medlemmar.

Genom att ansluta dig till uppfödarregistret får du som uppfödare t.ex. information om erbjudanden och inbjudningar till våra kostnadsfria kundföreläsningar i Stockholm. Du ansluter dig genom att skicka ett mail till stockholm.uppfodare@anicura.se.
Med följande info:

När vi får din anmälan noterar vi medlemskap i vårt journalsystem där receptionspersonalen på våra tre enheter alltid ska hitta informationen när du besöker oss med dina djur.

Vi skickar en bekräftelse via e-post med information om dina medlemsförmåner. Du får inget fysiskt medlemskort utan ditt ID fungera som medlemsbevis. De tidigare medlemskorten har upphört att gälla.

OBS! Vi har bytt system vilket innebär att du som varit med i uppfödarregistret tidigare och har ett blått uppfödarkort måste ansöka om nytt medlemsskap.