Är du en djurintresserad BMA som vill vara en viktig länk i akutvårdskedjan på AniCura Bagarmossens djursjukhus?

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat djursjukhus för hund och katt. Djursjukhuset är öppet dygnet runt, årets alla dagar och har inriktning mot akut- och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård. Djursjukhuset är utrustat med den senaste tekniken för att diagnosticera och behandla alla typer av patienter och de 180 medarbetarna är engagerade och brinner för avancerad djursjukvård. Vi har stort fokus på utbildning och alla våra medarbetare har en hög utvecklingstakt. Vår gemensamma vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

ARBETSUPPGIFTER

Till vårt välutrustade laboratorium söker vi nu en legitimerad biomedicinsk analytiker med klinisk kemisk inriktning, där hematologiska analyser ingår i arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat:

Vi utvecklar laboratoriet i nära samarbete med övriga avdelningar och tillsammans med AniCuras laboratorieveterinärer ser vi till att ligga i framkant när det gäller laboratoriediagnostik inom djursjukvården.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service till de patienter som besöker oss. Du trivs i en miljö med stort engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinska vården.

Rätt kandidat för denna position har följande bakgrund:

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt djursjukhus med stora diagnostiska möjligheter och spännande fall. På djursjukhuset pågår ett stort övergripande förbättringsarbete som syftar till att våra medarbetare driver utvecklingen på djursjukhuset på ett enkelt och okomplicerat sätt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler i eget tvåplanshus i Bagarmossen, har nära till centrum med tunnelbanestation och vi har Nackareservatet om knuten. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga Sveriges bästa akut- och intensivvårdsinriktade djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Låter detta intressant? Då är du välkommen att söka genom att klicka på "Ansök nu". Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Har du några frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta avdelningschef Anna Ekelund på 070-220 91 74 eller anna.ekelund@anicura.se.

Sista ansökningsdatum är 3 november och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!