Leg. Djursjukskötare med narkoskunskap till vårt natt-team

Vill du arbeta på det enda djursjukhuset i Storstockholm som tar emot sjuka smådjur nattetid?

Vi förstärker nu vår nattverksamhet och söker legitimerade djursjukskötare med narkoskunskap till vårt Regionsdjursjukhus i Bagarmossen. Nattetid är vi det enda djursjukhuset i Storstockholm som tar emot patienter, vilket gör arbetet till en unik och givande arbetsuppgift för dig som brinner för djursjukvård.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster med inriktning på akut- och intensivvård. För svårt sjuka eller skadade djur har vi, som enda djursjukhus i Storstockholm, öppet dygnet runt, året om.

ANSVARSOMRÅDEN

Nu söker vi en leg. djursjukskötare med narkoskunskap för nattjänstgöring. På natten arbetar ett team bestående av veterinär, djursjukskötare och djurvårdare. Arbetsuppgifterna är telefonrådgivning, triagering av våra akutpatienter samt monitorering, omvårdnad och behandling av våra inneliggande patienter både på vårdavdelning och på IVA. Vid behov utförs även operationer nattetid. Detta innebär att du ska kunna arbeta självständigt, ha många bollar i luften, kunna prioritera, vara serviceinriktad och alltid arbeta för djurens bästa.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service för de patienter och djurägare som besöker oss. Du trivs i en miljö med stort engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinsk vården.

Du är leg. djursjukskötare med narkoskompetens och trivs med att arbeta natt. Det är meriterande om du har erfarenhet av akut- och intensivvård. Dina personliga egenskaper såsom god kommunikationsförmåga, vilja att ständigt utvecklas och förmåga att arbeta lugnt och metodiskt även i stressiga situationer är viktiga för oss. 

LÅTER DET INTRESSANT?

Ansök genom att klicka på "Skicka ansökan". För frågor om rollen vänligen kontakta avdelningschef Malin Åberg, 0702-479 997. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och urval sker löpande.

Sista ansökningsdatum är 19 oktober.

Välkommen med din ansökan!