Vill du driva utvecklingen inom kirurgi på ett av Sveriges största djursjukhus?

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat djursjukhus för hund och katt. Djursjukhuset är öppet dygnet runt, årets alla dagar och är inriktat på akut- och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård. Djursjukhuset är utrustat med den senaste tekniken för att diagnosticera och behandla alla typer av patienter. Personalen är engagerad och brinner för avancerad djursjukvård. Våra specialister stödjer och utvecklar vården på djursjukhuset och bidrar till utvecklingen av de mindre erfarna kollegorna. Vår gemensamma vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

OM TJÄNSTEN

Nu söker vi en ansvarig veterinär inom kirurgi. På djursjukhuset har vi ansvariga veterinärer för samtliga övergripande ämnesområden. Dessa veterinärer har ett gemensamt ansvar att driva den veterinärmedicinska utvecklingen på djursjukhuset som helhet, inom sitt ämnesområde samt utbilda mer juniora kollegor. Ansvariga veterinärer arbetar nära ledningsgruppen och är medlemmar av det veterinärmedicinska rådet tillsammans med djursjukhusets specialister. Vi har ansvariga veterinärer för internmedicin, bilddiagnostik, akut- och intensivvård, laboratoriemedicin samt inriktning juniora veterinärer och nu söker vi en ansvarig veterinär för kirurgi.  Då vi ständigt växer och utvecklas finns det stora möjligheter att påverka och utveckla tjänsten.

KVALIFIKATIONER OCH VÄRDERINGAR

Vi söker dig med några års erfarenhet av smådjurssjukvård på djursjukhus eller större klinik och du har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Du brinner för kirurgi, din egen utveckling, utvecklingen av andra samt utvecklingen av djursjukhuset. Du trivs när du får driva och påverka din situation. Det är viktigt att du är en uttalad teamarbetare och du coachar dina medarbetare på ett engagerande och stöttande sätt. Som person är du trygg, lyhörd och trivs med att arbeta proaktivt och strukturerat. Det är meriterande men inte ett krav att du har en specialisttitel inom kirurgi (t.ex. steg 2 eller diplomat), men i denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper. Då vi har flera specialister inom olika områden, både på Bagarmossen och Albano, samt prioriterar vidareutbildning högt, finns stora möjligheter för egen personlig utveckling.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt djursjukhus med stora diagnostiska möjligheter och spännande fall. På djursjukhuset pågår ett stort övergripande förbättringsarbete som syftar till att våra medarbetare driver utvecklingen på djursjukhuset på ett enkelt och okomplicerat sätt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler i eget tvåplanshus i Bagarmossen och har nära till centrum med tunnelbanestation och vi har Nackareservatet runt knuten. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Låter detta intressant? Då är du välkommen att söka genom att klicka på "Skicka ansökan". Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med provanställning.

Har du några frågor om rollen så är du varmt välkommen att kontakta Veterinärchef Åsa Hersén på 070-315 22 56 eller asa.hersen@anicura.se.

Sista ansökningsdatum är 19 oktober och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!