Som en del i AniCura erbjuder vi en hög veterinärmedicinsk specialistkompetens inom medicin och kirurgi för hund och katt. Numera har vi utrustning och behandlingsmetoder som tidigare endast har tillämpats inom humanvården. Exempelvis utför vi rutinmässigt titthålskirurgi och har magnetresonanskamera. Vårt mål är att du och ditt djur alltid ska få bästa möjliga omhändertagande.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt. Vi erbjuder ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster (läs mer om dem här) och vi är det enda djursjukhuset i Storstockholm som håller akutmottagningen öppen dygnet runt årets alla dagar. Men vi nöjer oss inte där. Vår vision är att vara Sveriges bästa akut- och intensivvårdsdjursjukhus med tillhörande specialistvård. Ett djursjukhus som du som djurägare har som förstahandsval och våra medarbetare ser som världens bästa arbetsplats!

Djursjukhusets ca. 200 passionerade medarbetare tar varje år emot fler än 32 000 besök varav 65 procent av patienterna är hundar och 35 procent är katter. De flesta patienter kommer från Storstockholm men vi tar självklart även emot patienter från övriga landet.

Regiondjursjukhuset har separat katt- och hundavdelning med 35 vårdplatser och 9 infektionsplatser för djur med smittsamma sjukdomar. Tack vare vår specialistkompetens och utrustning såsom ultraljud, skiktröntgen och avancerad MR (magnetresonanstomografi) kan vi ställa ännu mer precisa diagnoser.

Vi tar emot patienter med behov av kirurgi dygnet runt och har en välutrustad, modern intensivvårdsmottagning. Här finns en blodbank för hund och katt och ett stort laboratorium vilket förkortar ledtiderna. I välutrustade operationssalar utför vi drygt 4 000 operationer varje år. På vår rehabiliteringsavdelning finns möjlighet till träning med bland annat water treadmill. På djursjukhuset finns också en reproduktionsavdelning.

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen grundades 1973. Vårt mål är ge våra patienter och djurägare den mest moderna, säkra och kompetenta veterinärvården i landet. Sedan 2015 är vi även en ISFM-guldcertifierad kattklinik och driver ett växande kattcenter med dedikerad personal. Som medlem i branschorganisationen Svensk Djursjukvård förbinder vi oss att leva upp till högt ställda kvalitetsregler.

Välkommen!

Vi är en del av AniCura

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och djurkliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Sedan 2018 är AniCura en del av Mars Petcare.

Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter.

AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård i 13 länder med 400st kliniker. Där skapar vi trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 9500 passionerade medarbetare, däribland 3500 veterinärer, tar varje år hand om runt 3,3 miljoner patienter. AniCura är en betrodd utbildnings- och remissinstans.

För information om hur AniCura arbetar för att skapa framtidens djursjukvård, besök gärna vår hemsida www.anicuragroup.com.