Veterinär till vår intensivvårdsavdelning

Ta chansen att arbeta på vår välutrustade intensivvårdsavdelning (IVA) på AniCura Regionsjukhuset Bagarmossen!

Vårt erbjudande

Vi söker en legitimerad veterinär till vårt akut- och intensivvårdsteam. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt, kompetent och stolt djursjukhus med stora diagnostiska möjligheter. Som enda dygnet runt öppna djursjukhus i regionen har vi satsat mycket på vår akut- och intensivvård. Kompetensutveckling är viktigt för oss! Som vår medarbetare ges du möjligheter att gå externa utbildningar, delta i föreläsningar, olika interna utbildningsträffar, dagliga ronder, journal clubs,  kongresser, forskningsprojekt och mycket mer. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss! 

Vår intensivvårdsavdelning byggdes ut 2018 och är uppdelad i en hund- och kattsida. Vi har tillgång till modern utrustning för övervakning och behandling vilket inkluderar bland annat blodbank, telemetri, portabelt ultraljud samt en intensivvårdsenhet från Snyder. Avdelningen bemannas dygnet runt. På djursjukhuset pågår ett stort övergripande förbättringsarbete som syftar till att våra medarbetare driver utvecklingen på djursjukhuset på ett enkelt och okomplicerat sätt.

Vi finns i fräscha, rymliga lokaler i eget tvåplanshus i Bagarmossen, har nära till centrum med tunnelbanestation och har Nackareservatet runt knuten.

Om tjänsten

Du kommer främst att arbeta på intensivvårdsavdelningen och akutmottagningen men du ges även möjlighet att utvecklas och vara en del av våra andra avdelningar, som poliklinik, vård och operation. Arbetsuppgifterna består av allt från akutbedömning och behandling av nyinkomna patienter på akutmottagningen till utredning och behandling av våra patienter på vård och intensivvårdsavdelningen (IVA). Kommunikation med våra djurägare är också en viktig del av det arbete vi bedriver. I tjänsten ingår kvälls- och helgpass. Även enstaka nattpass kan förekomma. Vi skräddarsyr och anpassar ditt schema utifrån vad som passar dig bäst.

Kvalifikationer och värderingar

Vi söker dig med några års erfarenhet av smådjurssjukvård på djursjukhus eller större klinik och du har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Anestesikunskap, erfarenhet av intensivvård och kirurgikompetens är meriterande.

Dina personliga egenskaper, såsom god kommunikationsförmåga, viljan att ständigt utvecklas och förmågan att arbeta lugnt och metodiskt även i intensiva situationer är viktiga för oss. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är bra på att prioritera och arbeta strukturerat, är serviceinriktad och alltid arbetar för djurens bästa. Tillsammans är ett av våra ledord och du välkomnas in i en hjälpsam miljö, en viktig förutsättning för att du ska trivas hos oss. 

Vill du bli ett del av vårt team?

Låter detta intressant? Då är du välkommen att söka genom att klicka på "Skicka ansökan". Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med provanställning. Sista ansökningsdatum är 28 februari och urval sker löpande. 

Har du några frågor om rollen så är du varmt välkommen att kontakta Veterinärchef Anja Kanold på 073 022 17 46 eller anja.kanold@anicura.se.  

Välkommen med din ansökan!