Nu har vi startat rekryteringen av sommarpersonal till AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen. Är du intresserad av vad ett dygnet-runt-öppet akut och intensivvårdsinriktat djursjukhus med flertalet specialister kan erbjuda? Då är detta sommarjobbet för dig!

Om oss

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat djursjukhus för hund och katt. Djursjukhuset är öppet dygnet runt, årets alla dagar och är inriktat på akut och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård. Djursjukhuset är utrustat med den senaste tekniken för att diagnosticera och behandla alla typer av patienter. De 180 medarbetarna är engagerade och brinner för avancerad djursjukvård. Våra specialister stödjer och utvecklar vården på djursjukhuset och bidrar till utvecklingen av de mindre erfarna kollegorna. Vår gemensamma vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

Om tjänsten

Våra sommarvikarier berättar att de fyller på sin kunskapsbank och utvecklas i snabb takt efter att ha sommarjobbat hos oss. Som sommarvikarie kommer du att ha entusiastiska och kompetenta medarbetare vid din sida. De delar gärna med sig av sina kunskaper och under sommarmånaderna kan du förvänta dig en stor variation av fall. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta juni till augusti och som kan påbörja din inskolning redan under våren. Tjänsten innebär även tjänstgöring på kvällar och helger.

Följande positioner ska tillsättas:

Kvalifikationer

Vem är du?

Vi söker medarbetare med följande bakgrund:

Som person har du ett genuint intresse för djursjukvård av smådjur samt för att hålla en hög servicegrad mot patienter och djurägare. Du är en problemlösare med gott humör som har lätt att samarbeta med andra.

Vill du bli en del av vår familj?

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsplatsen inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål.

Ansök genom att klicka på "Skicka ansökan". Sista ansökningsdatum är 28 februari. För frågor om rollen vänligen kontakta Olivia Lindfors, HR-koordinator, olivia.lindfors.@anicura.se.

Välkommen med din ansökan!