Uppdatering kring nya rutiner med anledning av COVID-19

Vi har, som många andra, varit tvungna att tillfälligt ändra om i vår verksamhet och i hur våra besöksrutiner ska gå till p.g.a. rådande situation. Det har vi sedan tidigare informerat om, men här följer en liten påminnelse/uppdatering.

För att minska smittspridning har vi behövt begränsa antalet besökare i våra lokaler. Vi har därför, sen en tid tillbaka, valt att gå över till att enbart vara ett akutdjursjukhus som bara tar emot akut sjuka djur för undersökning, vård och operation. Mindre akuta fall hänvisas till AniCura-appen eller våra andra kliniker.
Vi vill såklart kunna fortsätta att ha verksamheten öppen så att vi kan ta hand om era sjuka djur. Viktigt för oss är också att både ni och vår personal ska känna er trygga när ni kommer hit. Därför följer vi nedan rutiner:

I övrigt har vi tydliga riktlinjer kring hygien. Tänk på att tvätta händerna noga och regelbundet!
Vi följer ovan rutiner för att minska smittorisken, både med hänsyn till er och våra medarbetare. Vi alla har ett gemensamt ansvar att bidra till minskad smittspridning. Stort tack för att ni visar hänsyn och hjälper oss i detta arbete.
Detta är ett helt nytt virus, så rutinerna kan ändras i takt med nya rekommendationer.

Ta hand om varandra!

Vi har som vanligt öppet dygnet runt, året runt.
Hör av er till oss om ni har några frågor.

08-505 303 00

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen