Östergötland

Välkommen till AniCuras veterinärer i Östergötland

AniCura har flera djursjukhus och veterinärkliniker i Östergötland där du hittar erfarna och duktiga veterinärer. I Finspång finns en smådjursklinik. I Norrköping finns en veterinärmottagning. I Norsholm och Linköping finns det två djursjukhus med allt från förebyggande vård till akutverksamhet, och i Linköping finns dessutom en djurklinik.

AniCura Norsholms Djursjukhus

AniCura Norsholms Djursjukhus är ett högspecialiserat djursjukhus med stor kompetens och kunskap inom kirurgi och medicin. Vi är ca 25 anställda med specialiseringar inom bl.a. Hud, ortopedi och ögonsjukdomar. Årligen tar vi emot ca 14 000 besök.

AniCura Jägarvallens Djursjukhus

AniCura Jägarvallens Djursjukhus har sedan 1969 haft en djursjukvård präglad av personlig service, kompetens och kvalitet. Vi är idag ca 20 anställda med bred kompetens inom veterininärmedicin. Vi tar årligen emot ca 11 000 patienter. Varmt Välkommen!

AniCura Djurkliniken Finspång

Här på den lilla kliniken träffar du samma personal och vi lär känna både dig och ditt djur, på så sätt kan vi hjälpa er på bästa sätt. Vi har ca 2 000 hund- och 1 500 kattbesök per år, samt även mindre sällskapsdjur. Välkommen!

AniCura Djurdoktorn i Linköpin

AniCura Djurdoktorn i Linköping är den personliga veterinärkliniken med det stora hjärtat. Vi gör allt vi kan och lite till för att du och ditt djur ska få den bästa vården. Välkommen!