Toggle menu

Djurägare berättar

Människans och djurens relation är fantastisk. Ett husdjur blir din vän för livet, någon som alltid finns där om du är ensam, som älskar dig precis som du är.

På AniCura drivs vi av vår passion för djur och veterinärmedicinsk kunskap. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och är tacksamma för förtroendet vi får av hundratusentals djurägare varje år. Här har vi samlat minnen från några av de hundar, katter, hussar och mattar som hälsat på oss under årens lopp. Korta som långa berättelser där alla har en sak gemensamt – fantastiska djur och starka relationer.

27 augusti 2017

Ett varmt tack Lena för att du fanns för oss i denna svåra stund och att Cajsa nu fick lugnt och värdigt somna in. Tack också för allt du har gjort för vår Cajsa.

Lisbeth och Göte
Cajsa
Djursjukhuset i Kumla
26 augusti 2017

Dagens ros till Leif Hokfors och Djursjukhuset Kumla. Ett varmt tack Leif för att du alltid har funnits för vår Cajsa. Trots att vi kom akut så gav du oss ändå tid och stöd vilket betydde mycket för oss.

Göte och Lisbeth
Cajsa
Djursjukhuet Hund och katt i Kumla
19 juli 2017

Jag vill tacka AniCura Kalmar Djursjukhus och speciellt Carina Åkesson (ögonspecialist). Min lilla Frk Hilda kom in med en ögonskada. Nu är hon återställd och synen gick att rädda! Vi är så tacksamma!

Matte Eva Eriksson
Frk Hilda
AniCura Kalmars Djursjukhus
11 juli 2017

Dagens ros till personalen på AniCura djursjukhus i Norsholm för att ni hjälpte min fyrbenta bästa vän och för ett toppenbra bemötande.

Zoeys matte
Zoey
AniCura Norsholms Djursjukhus
14 juni 2017

Dagens ros till Lena på Anicura, Norsholm, som så fint lotsade Selma på den sista resan.

Leena och Stina
Selma
AniCura Norsholms Djursjukhus
29 maj 2017

Detta är vår älskade lilla Happy av rasen Bichon Bolognese. Han är 20 månader och älskar att gosa i sängen med matte och husse. Han har genomgått en svår leveroperation med oviss utgång men räddades till livet av de fantastiska veterinärerna Elisabeth och Emma på AniCura Västra Djursjukhuset. Nu är han frisk och lever ett gott hundliv. Happy är vår ögonsten.

Matte Inga-Lill Sjögren
Bichon Bolognesen Happy 20 månader
AniCura Västra Djursjukhuset
22 maj 2017

Dagens ros till AniCura Jägarvallen för att ni tog emot min katt 11/5 och för att ni satt med henne när hon somnade in när hennes matte inte klarade av det.

Bäbis matte
Katten Bäbis
AniCura Jägarvallens Djursjukhus
12 maj 2017

Stort TACK till AniCura Katrineholm för att ni räddade livet på lilla Doris den 7/5 2017 när hon blivit påkörd. Utan er hade vi inte haft kvar vår lilla taxflicka! Ni är helt underbara!

Britt, Birgitta, Thore
Taxen Doris
AniCura Djurkliniken i Katrineholm
11 maj 2017

Dagens ros till veterinär Rebecka Frey med personal för ert professionella förhållningssätt, värme och respekt när Fridolf slutligen fick somna in.

Matte Birgitta
Fridolf
AniCura Norsholms Djursjukhus
11 maj 2017

Dagens ros till AniCura Djurkliniken i Finspång, en extra till Jennifer för all hjälp och stöd när vår älskade hund Caesar alldeles för tidigt fick somna in.

NTH
Caesar
AniCura Djurkliniken i Finspång
10 maj 2017

Dagens ros till veterinär Lena Leander, AniCura Djurdoktorn, för ditt fina bemötande mot mig, Moses och Snurran, då de skulle somna in för att vara i sin katthimmel den 3/5.

Lisbeth Nilsson
Moses och Snurran
AniCura Djurdoktorn i Linköping
9 maj 2017

Varsin försommarbukett till hela personalen på AniCura djurklinik i Borgholm. God service, gott bemötande. Skönt att ni finns.

Cizzi, Karin och K-G
AniCura Borgholms Djurklinik
26 april 2017

Dagens ros till Veterinärkliniken Anicura i Finspång, där Kjell och Jennifer tog så bra hand om min kära hund Oscar under hans plötsliga insjuknande och bortgång nyligen.

Ulrika Stenhammar
Oscar
AniCura Djurkliniken Finspång
21 april 2017

Vi är så otroligt tacksamma till all personal på Albano/AniCura Danderyd! Tack för att ni tagit så bra hand om vår kille och oss! Ni är underbara!! Nu är vi hemma och återhämtar oss❤️ stora kramar Lord med familj!

Husse Henny med familj
Lord
AniCura Djursjukhuset Albano
21 april 2017

Vill tacka den fina personalen på AniCura för fint bemötande när jag opererades.

Matte Margita
Doris
21 april 2017

Dagens ros och en stor bukett rosor vill vi ge AniCura Borgholms Djurklinik för ert proffsiga arbete och ert härliga bemötande när vi krävde vård en tid.

Camilla och Micke
Sheila
AniCura Borgholms Djurklinik
13 april 2017

Tack till Olle Görman och personalen på AniCura i Värnamo som ville ta emot oss elever från Apladalsskolan på studiebesök och prata med oss om djur och djurskötsel. Ett stort beröm till er som gör detta jobb!

Andreas, Blearta, Isa och Nellie
AniCura Veterinärhuset i Värnamo
7 april 2017

Dagens ros till veterinär och personal på Djursjukhuset AniCura, för fin omvårdnad och bemötande när Zorro ej längre fick vara med oss.

Zorros matte
AniCura Östergötland
5 april 2017

Jag vill tacka Torsås Djurklinik, för er hjälp den 29 mars, när jag kom in med en skadad katt. Ni var jättestressade och hade mycket att göra och ändå hade ni tid med mig!

Ralfs och Rolfs matte
Katterna Ralf och Rolf
AniCura Torsås Djurklinik
3 april 2017

Tusen tack för all hjälp i samband med Lillys operation. Ni är så duktiga o djuren känner sig hemma vid er (eller godisskålen) haha Tack

Matte Jessika
Lilly
AniCura Arboga Djurklinik
23 mars 2017

Dagens ros till till alla berörda på Jägarvallen för all hjälp när Zita blev sjuk och behövde opereras. Nu mår hon bra igen.

Matte och husse
Zita
AniCura Jägarvallens Djursjukhus
23 mars 2017

Dagens ros till Anicura/Veterinärhuset i Värnamo. Ert fina bemötande och proffsiga sätt, då vårt djur fick avsluta, sitt liv hos er. Ett fint minne.

Katten
AniCura Veterinärhuset i Värnamo
22 mars 2017

Tack för all omtanke när Stella blev huggormsbiten i våras. Det känns tryggt att ni har bemanning dygnet runt om Stellas tillstånd förvärrats.

Emil och Sonja
Labradoren Stella
22 mars 2017

Tusen tack för all vård och omsorg som Soda fick när hon låg inlagd på dropp över dagen. Det känns alltid tryggt att lämna henne hos er. Behandlingen gjorde susen och hon mår som en prinsessa på nytt.

Karin
Soda, 4 år
22 mars 2017

Vi som matte och husse kände oss lugna och litade på er till 100% genom hela Nalles vistelse.

Emelie
Nalle
6 juli 2016

Tack snälla för proffsigt och trevligt bemötande från er alla idag! Ett tips för hundar i sommarvärmen som har body på sig i stället för tratt, är att det funkar superbra o blir mycket bekvämare om den dubbelvikta polokragen klipps bort. Behövs inte för titthålskastrerade Yla.