Podden: Nos till svans

En podcast som riktar sig till dig som är hundägare och vill lära dig mer om djursjukvård, olika sjukdomar och hundens hälsa.

Lyssna på podden

Här kan du lyssna på podden via Podcaster-appen.

Här kan du lyssna på podden via Spotify.

Här kan du lyssna på podden via Google Podcasts.

Om podden

Programledare Rebecca Wrigby jobbar som marknadsansvarig för AniCura Mälardalen, hon har själv 3 hundar och är vad många skulle kalla en riktig hundnörd. I denna säsong släpper vi 6 avsnitt där Rebecca intervjuar en ny veterinär vid varje tillfälle. Ett nytt avsnitt varannan vecka. Veterinärerna kommer från AniCuras kliniker i Mälardalen och kommer alla att prata om intressanta ämnen inom området hundar och djursjukvård. 

Med podcasten Nos till svans vill vi att fler djurägare ska få mer kunskap om sin hunds hälsa och bli mer insatt i olika sjukdomar som kan tänkas dyka upp hos hundar. Podcasten presenteras i ett lättsamt samtal där vi blandar lärdomar med intressanta reflektioner och frågor. Målet är att du som hundägare ska lära dig mer om din bästa vän. 

Lyssna, inspireras och lär! Podcasten Nos till svans hittar du på Spotify samt på andra plattformar där poddar finns. Premiär 14 oktober!

Sociala medier

Följ @anicurasverige på Instagram! Där du kan skicka in frågor till framtida avsnitt i DM samt lära känna de som medverkar i podden!