AniCura blir en del av Mars Petcare

Vi på AniCura ser mycket fram emot att bli en del av Mars Petcare. I och med förvärvet har AniCura funnit ett långsiktigt hem hos en familjeägd, industriell ägare med lång erfarenhet av djursjukvård, såväl primärvård som specialistvård.

Vi kommer liksom Mars Petcares andra helägda företag att fungera som en fristående del av Mars Petcare och verka under vårt eget varumärke AniCura. Verksamheten kommer fortsätta bedrivas som tidigare, med fokus på kvalitet, patientsäkerhet, våra medarbetare och ett decentraliserat beslutsfattande så nära våra kunder och patienter som möjligt. Vårt huvudkontor kommer vara kvar i Danderyd.

̶ Vi har med stöd av våra ägare gjort en fantastisk resa för att bygga en ledande europeisk kvalitetsaktör. För att ytterligare stärka våra möjligheter och fortsätta vår snabba utveckling, ser vi fram emot att bli en del av ett familjeägt företag med djup och bred branschkunskap och ett långsiktigt engagemang för djurhälsa. Vi är glada att bli en del av Mars och därigenom säkerställa att vi erbjuder den bästa vården för våra sällskapsdjur både idag och i framtiden, säger Peter Dahlberg, vd AniCura.

Läs hela pressmeddelandet här

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.