AniCura accelerar sin digitala resa

AniCura rekryterar nytt team för att modernisera och digitalisera djursjukvården.

Som ett led i att modernisera och digitalisera djursjukvården för sällskapsdjur rekryterar AniCura Swedbanks tidigare innovationschef Emma Strömfelt till rollen som Chief Digital Officer (CDO), Sofia Landström, tidigare affärsutvecklingschef för den digitala vårdcentralen Doktor24 som ny Group Manager AniCura Online samt Emma Dahlbäck, tidigare Head of IT Operations på 3 som Chief Information Officer (CIO).

Djursjukvården har historiskt varit en fragmenterad bransch med djurägare som gjort fysiska besök på enskilda djurkliniker. Genom att AniCura samlar många djursjukhus och djurkliniker under samma tak finns nya möjligheter att investera i digitala erbjudanden och möta efterfrågan på digital tillgänglighet.

- Vi är glada över att ha rekryterat ett starkt digitalt team till AniCura och har höga förväntningar på hur vi tillsammans kommer att digitalisera AniCura och accelerera utrullningen av våra digitala tjänster och erbjudanden. Teamets erfarenheter inom digital utveckling och vårdtjänster blir viktiga för att möta förändrade förväntningar på djursjukvården inte minst gällande access till vård digitalt, säger Peter Dahlberg, vd AniCura.

Läs hela pressmeddelandet

 

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.