AniCura öppnar ny och modern djurklinik i Strängnäs

AniCura, ett av Europas ledande företag inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur, utvecklar och stärker sin verksamhet i Strängnäs genom att öppna en ny och modern djurklinik med högre tillgänglighet och bredare kompetens.

AniCura driver sedan ett par år tillbaka AniCura Strängnäs Djurklinik och AniCura Veterinärboden i Åkers Styckebruk. Verksamheterna etablerades redan för 20 respektive 15 år sedan och uppskattas av djurägare i regionen för sin personliga service, kompetens och trygghet. De senaste åren har samarbetet mellan klinikerna ökat signifikant, vilket har resulterat i ett bättre kunskaps- och erfarenhetsutbyte samt ökad tillgänglighet.

För att ytterligare fördjupa samarbetet och erbjuda djurägare en ännu bättre kvalitet och service har beslut fattats att sammanföra klinikerna i en gemensam nybyggd klinik och därigenom ta nästa steg i den naturliga utvecklingen mot framtidens djursjukvård.

AniCura investerar i en ny och större lokal speciellt anpassad till verksamheten. Den ca 800 kvadratmeter stora kliniken kommer att innefatta moderna undersökningsrum, röntgen, ultraljud, ett välutrustat laboratorium samt en större operationsavdelning med hög standard och separat tandvårdsavdelning.

Genom att samla kompetenta och erfarna medarbetare under ett och samma tak ökas både specialisering och bredd samtidigt som det personliga bemötandet fortsätter att stå i centrum.

Alla gamla som nya kunder välkomnas varmt när portarna slås upp under våren 2017.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Kerstin af Ugglas, Verksamhetschef, AniCura Strängnäs Djurklinik +46 152 104 94
Pia Salmela, Verksamhetschef, AniCura Veterinärboden +46 159 309 90
Erik Alexandersson, Affärsområdeschef, AniCura Sverige +46 739 388 443

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.