AniCura Västra Djursjukhuset öppnar för fri vård av hemlösas djur

Vi inom AniCura anser att det är naturligt att vi som ett privat företag tar initiativ för vår omvärld, våra medmänniskor och andra levande varelser. Djurens välbefinnande och hälsa ligger oss förstås särskilt varmt om hjärtat, men vi vill också värna om den värdefulla roll djur spelar i människors liv. Söndag 1 mars arrangerar AniCura Västra Djursjukhuset Faktumdagen då fri vård erbjuds hemlösas sällskapsdjur.

Samarbetet med Faktum startade 2008, sedan AniCura Västra Djursjukhuset länge funderat på hur man skulle kunna underlätta situationen för hemlösa och deras fyrfota vänner. Sedan dess öppnar djursjukhuset regelbundet sina dörrar för hemlösas sällskapsdjur. AniCura Västra Djursjukhuset står för ekonomiska medel och vård och Faktum administrerar hjälpen till de hemlösa.

Genom att boka in sitt djur via Faktum, får det hemlösa djuret gratis vård. Det kan handla om allt från kloklippning till operationer. Samtliga hundar och katter blir även vaccinerade och får med sig en påse foder hem. De som kommer, tas emot med mycket kärlek.

”Det känns väldigt bra att vi kan hjälpa hemlösa människor och deras djur för åttonde året i rad. Vi vet att det uppskattas av djurägarna och vår personal är mycket engagerade”, berättar Robert Cikota, verksamhetschef på AniCura Västra Djursjukhuset.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Robert Cikota, verksamhetschef AniCura Västra Djursjukhuset, +46 31 450 706

Mer information finns på AniCura Västra Djursjukhusets hemsida.

Om AniCura
AniCura är ledande inom högkvalitativ djursjukvård för hund, katt och övriga sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård. 2011 etablerades AniCura som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden och är idag en förebild inom specialiserad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i norra Europa.

Vi på AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård och har 270 djurkliniker och djursjukhus i Europa. Vi skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Våra 5 500 passionerade medarbetare tar varje år hand om två och en halv miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans.

Vår vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård genom en säker vård av hög kvalitet och god tillgänglighet. I Sverige sträcker sig AniCura från Åre i norr till Malmö i söder vilket ger en hög tillgänglighet i form av akutsjukvård och dygnet runt vård i hela landet.

Fler nyheter

Error

Ett fel har uppstått. Denna sida kanske inte längre svarar förrän den laddas om.