AniCura Nybro Djurklinik finns på Facebook och instagram.

Vi publicerar nyheter, aktuella händelser och mycket annat på vår Facebook-sida så det kan vara en god idé att följa oss där så missar du inget.

Våra husregler på Anicura Nybro Djurkliniks Facebooksida

Varför har vi husregler?

Vi har arbetat fram ett antal regler för hur vi ser att ni som våra följare bör agera på vår Facebook-sida då vi främst ser detta som en inspirerande kanal för att berätta om vår verksamhet, presentera nyheter inom det veterinärmedicinska arbetet och i vår butik kombinerat med spännande fakta och information för dig som älskar djur, kampanjer och solskenshistorier kring våra underbara patienter. På vår kanal kan man diskutera, komma med tips och annat som rör våra husdjur och delta i olika tävlingar eller utmaningar. Om man är missnöjd med något så föreslår vi en direkt kontakt med oss så löser vi det på bästa sätt. På vår sida kan vi inte heller besvara ev klagomål pga att vi har tystnadsplikt. Se kontaktuppgifter nedan.

Vi förbehåller oss rätten att blockera användare, ta bort eller anmäla meddelanden, kommentarer och inlägg som innehåller stötande eller olämpligt innehåll och/eller språk som:

Vid frågor eller andra funderingar till oss på AniCura Nybro Djurklinik:

Kontakta oss gärna via e-post nybro@anicura.se eller via telefon 0481-165 00. Du kan också skicka ett meddelande via meddelandefunktionen på Facebook.

Allt användargenererat innehåll (kommentarer, länkar, filmer med mera) som publiceras av användare på vår Facebooksida återspeglar inte nödvändigtvis våra åsikter eller värderingar. Vi kan inte garantera att information eller uttalanden som publicerats på vår Facebooksida är korrekta. Inlägg eller kommentarer som inte är relevanta för diskussionen kan komma att tas bort. Bryter man återkommande eller allvarligt mot våra regler kan vi komma att spärra användaren helt från vår Facebooksida.