Vi är ett förhållandevis litet djursjukhus men vårt hjärta och vår kompetens är desto större. På AniCura Norsholms Djursjukhus ger vi högkvalitativ och personlig vård för ditt djur.

Norsholms djursjukhus grundades 1987 av veterinär Arne Adolfsson tillsammans med veterinärerna Sten Wiechel, Kristina Narfström och Bo Ernborg. Djursjukhuset har i omgångar byggts ut för att möta det växande behovet inom sällskapsdjursjukvården, från 338 kvadratmeter vid grundandet, till dagens 844 kvadratmeter stora yta. Idag är vi en del av AniCura vilket innebär stora möjligheter för oss att driva vår verksamhet vidare in i framtiden.

På djursjukhuset finns många olika avdelningar, bland annat för poliklinisk vård, kirurgi, röntgen, ultraljud och stationärvård. Vi har dessutom ett eget laboratorium där vi kan få snabba provsvar, vilket underlättar diagnostiseringen och behandlingen av ditt djur. I butiken säljer vi medicinska foder till både hundar och katter samt ett stort urval av djurvårdsartiklar.

Vi tar årligen emot cirka 14000 patienter. Den största delen utgörs naturligtvis av hundar och katter, men även mindre sällskapsdjur, fåglar, reptiler och andra exotiska djur kommer till oss. Våra patienter kommer ifrån bland annat Norrköping, Linköping, Finspång, Kimstad, Söderköping, Mantorp, Mjölby, Motala, Nyköping och Västervik.

Under 2012 – 2013 byggde vi ut vårt väntrum/reception och utökade vår butiksyta med det dubbla. Vi renoverade även våra poliklinikrum för att möta de nya hygienkrav som råder och vår rehabavdelning byggdes ut för att kunna erbjuda behandling med watertreadmill. Allt detta för att du som djurägare ska få bästa möjliga upplevelse av ditt besök hos oss.