Vi på AniCura Norsholms Djursjukhus har ett brett sortiment av foder, utvalda hund- och kattvårdsartiklar samt egenvårdsprodukter för hund och katt såsom schampo, öronrengöringsmedel, tandvårdsprodukter och kosttillskott. Vi strävar efter att endast sälja produkter som vi själva tror på och kan rekommendera.

Vi är återförsäljare för hund- och kattfoder från Specific, Hill's och Royal Canin. Vårt sortiment är noga utvalt utifrån de sorter vi tycker är bäst från respektive foderleverantör. Det innebär att vi inte har alla de olika tillverkarnas foder i lager. Är det något foder du saknar finns möjligheten att beställa hem det.

Vi säljer foder för både friska djur och djur med specifika sjukdomstillstånd. Ansvarig för vår butik är Annicka Lindström, men du kan prata med alla som jobbar i receptionen om du har speciella önskemål. Allt foder har nöjdkund-garanti där du får tillbaka dina pengar om du eller djuret inte skulle tycka om fodret.

En näringsanpassad kost är viktigt under hundens och kattens hela liv. Den ska främja en säker tillväxt och en framtida hälsa. Vid många av de sjukdomar som en katt eller hund kan drabbas av, finns anpassade foder för att förebygga, bota eller understödja sjukdomen.

Öppettider i butiken

Vi har samma öppettider i vår butik som vi har på djursjukhuset. Detta innebär Måndag-Torsdag 08:00-17:00 Fredag 08:00-16:00