Toggle menu

Djurägare berättar

Katt som leker

Under åren har vi på AniCura Norsholms Djursjukhus fått många värmande ord och tack från djurägare. Här återfinns bland annat några utklipp från Dagens Ros i lokala tidningar.

Anicura Norsholms Djursjukhus | En hel bukett rosor till veterinär Hanna som visat ett engegemang utöver det vanliga.Dagens ros till Cesar, Rebecka och Lena på Norsholms Djursjukhus för den fantastiska föreläsningen om bland annat ormbett på djur. Kaspers husse och matte.

Dagens Ros till alla på Norsholms Djursjukhus. Tack för att ni finns.

Dagens Ros till Norsholms Djursjukhus för all hjälp Danco fått under åren. Tack till Veronica för ett fint avslut och all hjälp. Ni är bäst. Regnbågsbron.

Dagens Ros till Arne Adolfsson, för ditt vänliga bemötande ditt stora kunnande och engagemang vid varje besök med Moltass under så många år. Lisa Hemingsson

Dagens Ros till den underbara Cesar Guevara med team på Norsholms Djursjukhus. Vår älskade Åke mår nu toppen. Åkes Matte och husse.

Dagens Ros till Arne och Matilda på Norsholms Djursjukhus och Jonathan som hjälpte Hampuz så värdigt när han fick somna in i ett lugnt rum med ljuslyktor.

Dagens Ros till Annika Appelqvist som fixade mitt onda öga