AniCura Norsholms Djursjukhus är ett högspecialiserat djursjukhus med stor kompetens och kunskap inom kirurgi och medicin. Det är viktigt för oss med ett personligt bemötande, vilket är lättare på ett mindre djursjukhus med hög service- och kunskapsnivå.

På AniCura Norsholms Djursjukhus arbetar veterinärer och djursjukskötare i team. Tillsammans har vi specialistkunskap inom ämnena ortopedi och rehabilitering, ögonsjukdomar, hudsjukdomar inklusive allergier och öronsjukdomar, exotiska smådjur samt stor kunskap om narkos av djur och deras smärtlindring. Vi har även ett laboratorium med utbildad BMA (Leg. Biomedicinsk analytiker) för att säkerställa kvaliteten på de prover som tas och analyseras.

AniCura Norsholms Djursjukhus är utbildningsplats för veterinärer som vill gå specialistutbildning för hundens- och kattens sjukdomar samt för djursjukskötare under sin utbildning. Vi har även vidareutbildning för veterinärer som vill göra ämnesspecialisering inom dermatologi.

Alla medarbetare på AniCura Norsholms djursjukhus är viktiga pusselbitar, vilket innebär att vi är noga med att den generella nivån är hög och att vi delar med oss av vår kunskap.

Sammantaget är AniCura Norsholms djursjukhus en stimulerande arbetsplats med viktigt teamjobb mellan sköterskor och veterinärer, men vårt viktigaste jobb är att skapa trygghet för dig som djurägare och erbjuda kompetent och omsorgsfull vård för ditt djur.